"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Iti vine sa crezi sau nu, exista anumite parti de pe dispozitivele pe care le detinem, care par sa nu aiba vreo utilitate, insa este interesant sa aflam ca ele chiar au un scop precis.

 

Indiferent de cat de ciudata este forma lor, exista intotdeauna un motiv!

 

tu stiai la ce foloseste acest cilindru?

 

 

Acesta este cazul cilindrului de pe incarcatorul laptopului. Poate ca folosesti un laptop de ani de zile, fara sa fi bagat vreodata de seama existent acestei component. De fapt, rolul cilindrului este de a izola interfata electromagnetica si zgomotul de inalta frecventa care trec prin cablu, sau zgomotul din convertorul AC-DC.

 

Acesta este un tip de inductor electric, ce elibereaza curent de inalta frecventa, fiind cel mai puternic dispozitiv de reglare a frecventei inalte a zgomotului.

 

Sunt sigur ca dupa ce ai citit acest articol ai verificat acest lucru nu?

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Sursa:http://ostrnum.com/tak-vot-zachem-nuzhen-etot-strannyj-tsilindr-na-shnure-zaryadki-k-noutbuku/

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...