"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

A venit si acest moment, nu-i asa? In care ecranul laptopului este atat de murdar incat nu mai puteti vedea ce este in spatele prafului.

 

Atunci cand observati asta, incercati fel si fel de metode de curatare. Unele metode functioneaza, altele nu, dar mai tot timpul nu reusiti sa faceti treaba cum ati dori. Tot timpul raman dare, umbre s.a.m.d.

 

motivul pentru care sterge televizorul asa

 

 

De acum inainte nu mai trebuie sa va faceti griji si nici nu trebuie sa mai cumparati nu stiu ce solutii speciale de curatare a ecranului intrucat veti descoperi cea mai simpla si eficienta metoda de curatare a ecranului.

 

Mai mult decat atat, metoda relatata mai jos functioneaza si pentru ecranele TV, indiferent ca sunt cu tehnologie LED, LCD sau altele.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa inmuiati cateva servetele (normale, puteti folosi orice servetele de bucatarie) in apa de la robinet, apoi sa stergeti ecranul cu acele servetele ude. Nu apasati si nu va faceti griji ca ecranul se uda….nu este nicio problema.

PUBLICITATE

 

Dupa ce ati sters tot ecranul,  luati servetele uscate si stergeti din nou pana cand se usuca.

 

Rezultatul este uimitor!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE