"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Pleoapele cazute sunt o problema estetica greu de corectat prin machiaj. In general, persoanele cu aceasta fizionomie lasa impresia unei varste mai inaintate decat cea reala.

 

Este normal ca pleoapele sa se lase pe masura ce imbatranim, dar problema poate surveni si in urma leziunilor oculare, nervoase sau a unor boli si afectiuni.
Cel mai bun mod de a corecta problema consta in folosirea mastilor pe baza de oua.

 

Ouale se folosesc in scopuri cosmetice de mii de ani, iar multe dintre produsele cosmetice existente astazi le folosesc si ele pe post de ingredient activ.

 

Aplicate extern, ouale pot reduce vizibilitatea cicatricilor, previn acneea si cearcanele, indeparteaza punctele negre, intaresc, hranesc si regenereaz parul, confera un plus de fermitate pielii sensibile din jurul ochilor si multe altele.

 

Iata ce ai de facut ca sa corectezi aspectul pleoapelor cazute:

 

Indeparteaza machiajul, curata-te bine cu apa, apoi asteapta ca pielea sa se usuce complet. Sparge un ou si separa albusul de galbenus, apoi intinde albusul pe pielea pleoapelor folosind un disc de bumbac. Ca sa eviti prelingerea mastii in ochi, se recomanda sa tii ochii inchisi pana ce albusul se usuca.

PUBLICITATE

 

La final, indeparteaza masca de albus cu apa calduta.

 

Intrucand este vorba de un tratament perfect natural, poti folosi masca in fiecare zi. Efectele devin vizibile dupa doar cateva zile.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...