"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Cand am ajuns acasa in acea seara, sotia mea se pregatea sa aseze masa. Am luat-o de mana si i-am spus ca trebuie sa discutam ceva. Ea s-a asezat si a inceput sa manance in liniste. Am observat durerea din privirea ei.

Nu stiam cum sa deschid subiectul, insa trebuia sa ii spun ceea ce cred. Voiam divortul, asa ca am inceput sa ii explic cu calm.

Nu parea sa fie deranjata de cuvintele mele, in schimb m-a intrebat cu multa blandete „de ce?”

PUBLICITATE

o poveste adevarata

Am evitat sa ii raspund la intrebare iar asta a infuriat-o…..

A aruncat coastele din farfurie si a tipat la mine „nu esti barbat!” ….in seara aceea nu am mai discutat unul cu celalalt. Ea plangea iar eu stiam ca vrea sa afle ce se intamplase cu casnicia noastra, insa cu greu am putut sa ii ofer un raspuns multumitor: ma indragostisem de Jane. Nu o mai iubeam, imi era doar mila de ea!

Cu un adanc simt al vinovatiei, am scris divortul in care era mentionat ca va primi casa, masina si 30% din firma.

A citit-o si a rupt-o in bucati. 

Femeia alaturi de care petrecusem zece ani, devenise o straina. Imi parea rau pentru faptul ca isi pierduse timpul cu mine, insa nu imi puteam retrage promisiunea pe care i-o facusem lui Jane. La final, a tipat si a plans foarte tare in fata mea iar mie mi s-a parut ca fusese momentul in care s-a descarcat. 

Ideea acestui divort, care ma obseda de cateva saptamani, acum era clara.

Ziua urmatoare, am venit acasa destul de tarziu si am gasit-o scriind ceva la masa. Nu am mancat, ci am mers direct in pat deoarece eram obosit dupa o zi petrecuta cu Jane.

Atunci cand m-am trezit, ea era inca la masa, scria. Nu mi-a pasat prea tare asa ca m-am intors sa dorm.

Ziua urmatoare, mi-a prezentat conditiile de divort: nu isi dorea nimic de la mine, ci doar sa ii dedic o luna. A cerut ca in acea luna sa incercam amandoi sa traim o viata cat mai normala. Motivele ei erau simple: fiul nostru urma sa aiba un examen si nu voia sa ii disturbe atentia cu problemele din casnicia noastra.

Am fost de acord, insa

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

Da-ne un 'Like'!