"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Toti trecem prin etape de viata in care ne impotmolim, moment in care ne inconjuram de oameni care sa ne inspire sa depasim momentele de stagnare. Aceste citate inspirationante si sfaturi practice sunt furnizate de cei mai celebri oameni de succes ai lumii…..

 

sfaturile oamenilor de succes

 

 

Bill Gates despre succes: „Succesul e un profesor jalnic. Ii amageste pe oameni sa creada ca sunt feriti de esecuri.”

 

Henry Ford despre economii: „Consider ca majoritatea sfaturilor asupra economisirii banilor pe care le primesc de regula tinerii sunt gresite. Pana la patruzeci de ani, eu n-am pus deoparte nici macar un cent. Am investit in schimb in mine insumi, in studii de perfectionare, in stagii de pregatire, in educatie. Multi dintre cei care depun saptamanal bani in contul de economii ar fi mai castigati daca i-ar investi in dezvoltarea carierelor lor.”

PUBLICITATE

 

Mark Zuckerberg despre risc: „Cel mai riscant este sa nu iti asumi deloc riscuri… In lume au loc schimbari radicale de la o zi la alta, asa ca singura strategie pierzatoare este sa nu risti niciodata.”

 

Michael Dell despre esec: „Nu-ti fie frica de esec. Ai curajul sa experimentezi si sa inveti cat mai multe si, chiar daca inregistrezi esecuri, ai avantajul experientei acumulate, esentiala ca sa pui in practica invataturile desprinse. Afla tot ce poti si cat poti despre tine, descopera-ti adevaratul potential, si nu te mai teme de esec. Fiecare esec te invata cate ceva.”

 

Oprah Winfrey despre satisfactie: „Fii recunoscator pentru ceea ce ai si vei ajunge sa ai si mai mult. Daca te concentrezi asupra lipsurilor, vei constata ca niciodata nu ai destul.”

 

Thomas Edison despre oportunitate: „Motivul pentru care oamenii trec cu vederea multe oportunitati se datoreaza caracterului obisnuit al acestora. Oportunitatile nu umbla la costum, ci in uniforma de lucru murdara si plina de sudoare.”

 

J.K Rowling despre frica: „Cea mai ingrozitoare frica a mea s-a risipit abia dupa ce s-a materializat. In momentul de cumpana, am realizat ca nu pierdusem totul: aveam inca parte de iubirea fiicei mele, imi ramasese o masina de scris veche, si nimeni nu imi luase ideile. Caderea m-a adus cu picioarele pe pamant si, ajuns pe teren stabil, mi-am zidit o temelie solida pe care mi-am recladit viata.”

 

Despre

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE