"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Diabetul reprezinta una dintre problemele de sanatate dominante in epoca moderna, afectand peste 29.1 milioane de persoane numai in America. In orice caz, cel mai mare motiv pentru acest lucru este faptul ca oamenii nu detin suficiente informatii despre aceasta afectiune, chiar daca ei considera contrariul.

Mai precis, este binecunoscut faptul ca diabetul afecteaza nivelul zaharului din sange si ca o dieta poate juca un rol major in reglarea lui. Cand vine vorba de semnele timpurii ale diabetului, cele mai multe persoane considera ca el se manifesta prin sete excesiva, vedere incetosata si incapacitatea de a putea vindeca ranile. Acestea sunt doar cateva semne!Iata insa ce semne nu stiai…..

iata semnele diabetului de care nu stiai

Exista si alte semne ale acestei boli, pe care trebuie sa le afli pentru a putea actiona la timp, daca prezinti riscul de diabet. In acest caz, trebuie sa faci schimbari in stilul de viata si sa iti creezi obiceiuri pentru a-ti echilibra conditia, sa tii boala sub control si sa previi complicatii ulterioare.

PUBLICITATE

Acestea sunt semnele diabetului, pe care trebuie sa le stii:

Vedere imbunatatita

Nivelul zaharului din sange poate fi elevat in cazul in care ai nevoie sa iti scoti ochelarii ca sa citesti, iar prescrierea devine mai puternica.

Mai precis, chiar daca diabeticii se confrunta cu probleme de vedere, exista si cazuri cand aceasta se poate imbunatati, din cauza unei schimbari a nivelului fluidelor din ochi. Asadar, trebuie sa consulti medicul ori de cate ori observi o schimbare a vederii.

Pierderea auzului

Si auzul poate fi afectat de aceasta boala. Un studiu realizat de Institutul National de Sanatate a relevant ca pierderea auzului poate avea loc in faza pre-diabetica, care se manifesta prin elevarea nivelului de zahar si prin cresterea cu 30% a auzului.

Conform cercetatorilor, diabetul afecteaza nervii si vasele de sange din ureche, ducand astfel la pierderea auzului. Asadar, daca observi aceste schimbari, asigura-te ca iti verifici nivelul zaharului din sange. 

Mancarimi constante

Diabetul afecteaza circulatia sanguina, conducand astfel la mancarimi si piele uscata. Asadar, daca nu poti rezolva problema cu creme, ar trebui sa iti verifici nivelul zaharului din sange.

Calitate slaba a pielii 

Imbatranirea afecteaza, deasemenea, calitatea pielii, conducand, asadar la probleme ca ridurile si ridurile de expresie. In orice caz, diabetul afecteaza pielea, cauzand aparitia

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!