"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Este o noua descoperire care a pus intreaga lume pe jar. Se numeste Boala Noua a sarutului si netratata la timp poate face ravagii in organism!!!


Fii cu bagare de seama…

aceasta boala se imprastie rapid

Boala Chagas, despre care se stia ca este o boala ce se transmite doar prin intepaturi de insecte sau prin transfuzie de sange de la un subiect deja infestat, este acum transmisibila printr-un simplu schimb de fluide, mai exact prin sarut sau in cazuri mai rare, prin stranut!

Desi nu prezinta simptome la inceput, aceasta boala prezinta un adevarat pericol pentru sanatate. Inima, creierul si sistemul digestiv sunt cele mai predispuse pericolului, intrucat apar tot felul de malformatii si tulburari functionale nervoase din momentul in care a fost contactata.

PUBLICITATE

Printre simptomele frecvente ale contaminarii sunt:

– Anorexie, cefalee;

– Febra;

– Eruptie cutanata nonpruriginoasa;

– Tahicardie persistenta;

– Semne de miocardita acuta si insuficienta cardiaca acuta (in cazurile fulminante);

– Disfunctii neurologice grave.

Problema cea mai mare este ca simptomele apar in stadiul avansat al bolii, iar persoana infectata nu stie ce are….de aici este foarte usor sa se ajunga in stadii grave, pana la deces.

Sa fie oare aceasta boala inlocuitorul cancerului, intrucat insusi Barack Obama a declarat ca in Statele Unite ale Americii nu se va mai muri de cancer in maxim 10 ani….Oare vor inlocui cancerul cu Boala Noua a Sarutului?

Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!