"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Poti face un L cu degetele mare si aratator?

 

Daca da, nici nu-ti dai seama ce se ascunde in spatele acestui fapt..

 

incearca si tu sa faci un unghi drept

 

 

Persoanele care NU POT face un unghi drept cu degetele mare si aratator sunt considerate foarte timide, fara sa fie atrase de lucruri noi sau schimbari majore. Asadar, ele prefera zona lor de confort, din care nu trebuie sa le scoata nimeni.

 

In schimb, daca reusesti sa faci cel putin un unghi de 90 de grade, esti o persoana meticuloasa, in toate situatiile cu care te confrunti:

 

– Iti iei timpul necesar pentru a lua decizii sau pentru a te exprima, insa acest comportament poate parea o eternitate in ochii celorlalti.

 

– Nu te simti presat sau temator sa te exprimi. Nu trebuie sa supraevaluezi lucrurile, uneori e bine sa iti urmezi instinctul.

 

– Ai incredere in tine si in fortele tale si esti o persoana pusa pe fapte mari!

 

– Apreciezi cand lucrurile sunt bine facute si ramai fidel valorilor tale.

 

– Esti o persoana pe care ceilalti se pot baza si iubesti sa muncesti. Mai mult, iti place sa termini tot ce incepi.

PUBLICITATE

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE