"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Acest barbat in varsta de 44 de ani, Tuzlak Elvir D., a decis sa impartaseasca publicului experienta sa, care l-a salvat de la o operatie la genunchi, cu ajutorul acestor doua ingrediente, care probabil se gasesc in bucataria ta.

 

Mai precis, ca rezultat al statului in picioare si a muncii excesive din ultimele luni, Elvir a resimtit dureri la nivelul genunchilor, asa ca medicul i-a recomandat sa se opereze, pentru a nu se mai confrunta cu ele. Insa, teama de operatie l-a facut sa caute alta optiune.

 

cu doua ingrediente s-a intors acasa de la spital

 

 

“Am intalnit, accidental, o femeie care se ocupa de strangerea de ierburi si de ceaiuri. Stiam ca citea multe carti de specialitate si ca stia multe despre plante, asa ca i-am cerut sfatul si mi-a recomandat un remediu care a fost de ajutor multor persoane.”

PUBLICITATE

 

“Ea m-a sfatuit ca timp de cateva nopti, fara intrerupere, sa prepar un amestec din 3 cani de otet din cidru de mere si o cana de sare. Aceasta solutie trebuie bine amestecata, pusa pe o carpa pe care sa o infasori pe genunchiul cu probleme.”

 

“Dupa prima zi, deja m-am simtit mai bine si durerea a disparut dupa 5 zile.”

 

“Acum, dupa o vreme, nu mai am nicio problema cu genunchii si desigur, nu am mai fost operat. Sper ca acest remediu va fi de ajutor si altor persoane” – spune Elvir.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthyfoodstar. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE