"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + seven =

5 × 5 =

Un articol de Razvan

loading...

In zilele noastre, ne izbim de stres in fiecare zi! Asadar, este o solutie pertinenta sa practicam yoga mainilor(mudra), care isi are radacinile in India antica.

Iata despre ce este vorba!

aceasta pozitie face minuni

 


Surya Mudra

Aceasta este o pozitie benefica pierderii in greutate, intrucat te poate ajuta sa scapi de surplusul de kilograme, ajuta digestia si rezolva si probleme ale vederii. Mai mult, este tehnica perfecta pentru persoanele care experimenteaza probleme ale circulatiei si tremur.

Prithvi Mudra

Aceasta este o pozitie puternica, ce face minuni in ceea ce priveste cresterea elementului pamant in fata elementului foc. Asta inseamna ca elementul pamant influenteaza cresterea tesuturilor si dezvoltarea muschilor, incurajand vindecarea. In acest fel, elementul foc, responsabil de inflamatiile musculare si obturarea procesului metabolic, este eliminat.

Vaayu Mudra

Aceasta este pozitia calmitatii, care influenteaza imbunatatirii circulatiei oxigenului prin organism, creand senzatia de calm si armonie. In plus, reduce agresivitatea si hiperactivitatea.

Shunya Mudra

Aceasta pozitie te poate ajuta sa scapi de dureri. Astfel, tot organismul se relaxeaza si este de ajutor in probleme ale urechilor, in cazul ametelii si senzatiilor de oboseala in anumite zone ale corpului.

Gyan Mudra

Aceasta este pozitia intelepciunii, tinand cont de faptul ca prin practicarea ei, entuziasmul si creativitatea cresc, iar memoria este deasemenea avantajata.

Varun Mudra

Aceasta este pozitia ideala pentru persoanele care sufera de artrita, dezechilibre hormonale si dezhidratare.

Aakash Mudra

Aceasta este pozitia iluminarii, care este excelenta pentru meditatie. Mai mult, ea ajuta la detoxifierea organismului de resturile metabolice, eliberand tensiunea.

 

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: healthtipssource. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.