"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Ai incercat toate trucurile posibile ca sa scapi de surplusul de grasime de pe interiorul coapselor si nimic nu a dat rezultate? Ei bine, nu ai incercat inca aceste exercitii!

 

Broasca – Intinde-te pe spate si ridica picioarele drept in sus, apropiind calcaiele intre ele, dar departand varfurile degetelor. Indoaie genunchii incet si indreapta-i la loc incordand musculatura. Repeta exercitiul de 10 ori in 3 serii. Ia o pauza de 1 minut intre seturi.

 

Miscarea de rezistenta – Intinde-te pe podea pe partea stanga a corpului si sprijina-ti capul cu mana. Indoaie din genunchi piciorul drept si lipeste-l de podea inaintea piciorului stang. Ridica piciorul 30 cm de la podea de 10-15 ori, apoi reia miscarile pentru celalalt picior.

 

Foarfecele – Intinde-te pe spate si indreapta bratele pe langa corp. Ridica picioarele 30 cm de la sol si incruciseaza-le de 10 ori intr-o miscare de forfecare. Fara sa faci pauza, misca fiecare picior in parte in sus si in jos de 10 ori. Efectueaza 3 seri a cate 10 astfel de repetari. Incearca sa nu atingi solul cu picioarele.

 

Impinsul benzii elastice – Departeaza picioarele intre ele pana la nivelul umerilor, apoi pozitioneaza banda elastica in dreptul gambelor. Ridica de la sol fiecare picior in parte si misca-l catre lateral impotriva rezistentei benzii de fitness. Revino in pozitia de plecare si repeta exercitiul de 10 ori pentru fiecare picior.

PUBLICITATE

 

Apasarea mingii – Intinde-te pe spate si indoaie genunchii. Asaza intre genunchi o minge elastica. Tine mainile pe langa corp. Ridica incet partea inferioara a corpului tragand burta inauntru si ramai nemiscat in aceasta pozitie timp de 30-60 de secunde, apasand cu putere pe mingea fixata intre genunchi. Revino in pozitia de pornire si repeta exercitiul de 5 ori.

 

Fandari – Indreapta corpul si departeaza picioarele intre ele pana la nivelul umerilor. Intinde bratele inainte si indeparteaza in lateral piciorul stang. Apoi indoaie genunchiul piciorului drept si sprijina-te pe acest picior. Ridica-te usor si muta greutatea corpului pe celalalt picior, balansand trunchiul de pe un picior pe celalalt.

 

Asa-i ca nu e greu? Lucreaza aceste exercitii in fiecare zi si iti vei recapata in scurt timp forma dorita.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE