"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

Uneori ar fi suficient sa ne punem in locul cuiva care a trecut prin chinuri groaznice, de exemplu torturarea unui detinut din lagarele naziste, calvarul fostilor detinuti politic din era comunista etc., pentru a realiza pana in ce punct acestea pot fi suportabile.

iata ce suferinte au animalele

 

Aici ne referim la tratamentele pline de cruzime la care sunt supuse unele animale si pasari de catre fiinta umana peste tot in lume.

Stim destul de bine ca astfel de comportamente inumane nu ar trebui sa existe si totusi ele apartin unei oribile realitati.

Pentru a-i sensibiliza pe cei ce nu fac din practicile barbare o problema, iata cateva ilustratii relevante in aceast sens.

Mai precis, oamenii sunt torturati de catre animale in acelasi mod in care unii dintre ei o fac aproape zilnic.

PUBLICITATE

Pescarii, toreadorii, vanatorii, proprietarii de cai tinuti in grajduri improvizate sau de caini strangulati de lanturi groase si scurte, oamenii care sacrifica cu bestialitate animale de dragul traditiei, cum se intampla in China cu ocazia Festivalului carnii de caine din Yulin, sunt doar cateva exemple dintr-o abominabila lista.

Daca ar fi sa credem in teoria evolutionista a lui Darwin, si nu doar a sa, potrivit careia omul este un descendent al maimutei, orice interpretare ar fi de prisos.

In acest registru, prezentarile grafice de mai jos sunt cat se poate de ilustrative.

Sursa:http://www.boredpanda.com/satirical-animal-rights-illustrations-parallel-universe/
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE