"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Uleiurile esentiale sunt foarte populare pentru proprietatile lor benefice asupra sanatatii, multe dintre care sunt dovedite de stiinta. Cercetarile au demonstrat ca anumite uleiuri pot impiedica dezvoltarea de boli de cancer, precum si contribui la vindecarea cancerelor existente.

Importanta lor medicinala este in prezent incontestabila, mai ales in cazurile de cancer. Frecventa de vibratie a unui organism sanatos este cuprinsa intre 62 si 78 MHz, putand fi redusa pana la 57 Hz in caz de imbolnavire.

Testele de frecventa de unda au dezvaluit si alte lucruri interesante, ca de exemplu faptul ca gandurile pozitive intensifica frecventa corpului cu 10 MHz, in timp ce gandurile negative reduc aceasta frecventa cu 12 MHz.

PUBLICITATE

Cercetarile au aratat anumite uleiuri esentiale, precum uleiul de grapefruit, iasomie, lavanda, lamaie, cimbru, trandafir, musetel, menta, ghimbir si scortisoara, sunt eficiente in tratamentul cancerului. In cadrul cercetarilor au fost analizate potentialul antibacterian si toxicologia in-vitro a uleiurilor impotriva liniilor de celule canceroase umane.

Rolul Monitorului de Frecventa Calibrata (CFM) este acela de a calcula frecventele uleiurilor esentiale, precum si consecintele aplicarii acestora. Dispozitivul tehnologic a fost dezvoltat de catre Bruce Tainio, director al companiei Tainio Technology si sef al Departamentului pentru Agricultura al Universitatii Eastern Washington.
Acest monitor este folosit in laboratorul Essential Oils si in cadrul Universitatii Johns Hopkins pentru examinarea legaturii dintre frecventele de vibratiei si boli.

Potrivit medicului imunolog Mahmoud Suhail, „Cancerul ia nastere atunci cand codul ADN din nucleul celulei este dat peste cap.” Iar uleiurile esentiale pot fi de ajutor in acest caz, deoarece pot reseta codul genetic si indica celulelor codul corect.

Pe piata exista multe tipuri de uleiuri esentiale, dar nu toate sunt de aceeasi calitate. Unele sunt produse artificial sau sunt diluate cu aditivi si alcool.

Asadar, pentru a beneficia din plin de potentialul vindecator al uleiurilor esentiale, se recomanda sa folosesti doar produse de puritate 100% din clasa terapeutica.
Robert O. Becker, autorul cartii The Body Electric, confirma faptul ca organismul uman poseda o frecventa electrica ce isi pune amprenta asupra sanatatii. 

Potrivit lui Nikola Tesla, eliminarea unor frecvente daunatoare corpului reduce riscul de a contracta anumite boli. Iar pentru descoperirea lui, aceea ca celulele umane detin un voltaj electric, dr. Otto Warburg a castigat Premiul Nobel.

Prin urmare, nu mai exista nici o indoiala ca anumite boli se pot datora anumitor frecvente

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE