"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nutritionist american: ”Fiecare celula a corpului e afectata de sanatatea colonului. Constipatia e cauza majoritatii bolilor”!

 

In majoritatea cartilor sale, nutritionistul american Norman Walker a dedicat capitole intregi descrierii diferitelor organe ale corpului uman. Concluzia de baza este ca un colon sanatos oglindeste un corp sanatos. Astfel, specialistul estima ca 80% dintre bolile mortale pornesc de la acest segment.

 

acneea este semnul colonului toxic

 

 

„Fiecare organ, glanda sau celula a corpului e afectata de sanatatea colonului”. Potrivit lui Walker, constipatia sta la baza tuturor nenorocirilor. In cartea sa, „Pure and Simple Natural Weight Control”, acesta a sustinut ca, daca fecalele din colon au putrezit si fermentat, orice element nutritional prezent in acesta va trece in sange ca produs poluat…

 

De asemenea, cosurile sunt adesea cel mai important semn al prezentei toxinelor in intestinul gros.

 

Ceea ce intra in organismul nostru sub forma de hrana trebuie eliberat la un moment dat, intr-un fel sau altul. Insa, in situatia in care acest lucru nu se petrece, inseamna ca stagneaza in colon sub forma de toxine, ce se vor reintoarce in corp si vor provoca diverse boli, printre care si cancerul.

 

Sanatatea colonului reprezinta cheia catre o viata energizanta.

 

Clisma, unealta principala pentru vindecare

 

Specialistul a folosit clisma timp de 50 de ani pentru a trata diverse boli. O privea ca pe cea mai simpla si eficienta metoda de a curata murdaria interna din organism si obisnuia sa spuna ca oamenii care nu cred in eficienta clismei au cea mai mare nevoie de ea.

 

Desi cei mai multi oameni se ingrozesc la acest gand si simt repulsie fata de clisma, Norman Walker arata ca este singura metoda de a elimina straturile de material fecal stagnant, acumulat in intestin. Cel mai grav este ca oamenii nu constientizeaza acest lucru sau le este rusine sa recurga la acest procedeu, care, intr-adevar, nu este deloc placut.

PUBLICITATE

 

Insa, pericolul unei operatii sau al mortii da oricui o motivatie imediata pentru a pune la punct intestinul gros. Cel mai rezonabil comportament este sa incepeti sa folositi aceasta procedura inainte de a fi pusi in fata unor amenintari serioase la adresa sanatatii.

 

Doctorul Walker afirma ca dieta perfecta nu va da rezultate mai bune decat cea mai proasta dieta atat timp cat colonul va fi blocat din cauza acumularilor de materii

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...