"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Problemele de greutate sunt la ordinea zilei in societatea moderna. Pe langa factorii ereditari, printre cauzele principale ale obezitatii se numara alimentatia gresita si sedentarismul.

 

Iar grasimea depusa se vede intotdeauna, chiar daca modificarile sunt mai mult sau mai putin evidente. De exemplu, un indicator mai putin evident al problemelor de greutate si de colesterol, dar la fel de relevant, este ingalbenirea pleoapelor.

 

Excesul de greutate favorizeaza ingrosarea arterelor. Atunci cand intervin si alti factori precum fumatul si consumul de alcool, transformarile sunt si mai periculoase, rezultatul fiind de cele mai multe ori ateroscleroza, boala care curma anual cele mai multe vieti pretutindeni in lume.

 

Daca suferi de probleme de greutate, solutia poate consta in acest remediu simplu, care s-a dovedit extrem de eficient si a facut rapid inconjurul lumii.

 

Ingrediente:

 

• Smochine deshidratate

 

• Otet de mere

 

Indicatii de preparare:

 

Cel mai bine este sa pregatesti remediul de seara si sa-l consumi a doua zi dimineata imediat dupa trezire.

PUBLICITATE

 

Alege 3 smochine deshidratate si perforeaza-le pe toata suprafata cu o scobitoare. Pune-le apoi intr-un bol din sticla umplut cu otet de mere in proportie de 4/5.

 

Lasa preparatul sa stea la aer peste noapte, iar dimineata consuma smochinele. Solutia de otet se poate refolosi. De fapt, smochinele nu absorb in intregime otetul din vas decat in decurs de cel putin o saptamana.

 

Inlocuieste saptamanal solutia de otet cu una proaspata si continua sa procedezi la fel si in saptamanile urmatoare.

 

In decurs de o luna, remediul produce deja rezultate semnificative!

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...