"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

Cunoscutul bioenergetician rus Serghei Nikolaevici Lazarev a facut o descoperire care ar putea revolutiona intreaga abordare contemporana a diagnosticarii si tratarii bolilor – subconstientul omului asimileaza rapid toat murdaria energetica si impreuna cu multe alte lucruri reprezinta poarta de intrare a afectiunilor.

PUBLICITATE

Tot ce patrunde in subconstient constituie un “dictionar” al actiunilor si incepe sa functioneze activ.

PUBLICITATE

subconstientul este poarta catre boli

PUBLICITATE

Logica constiintei umane este orientata catre supravietuirea corpului fizic. Logica subconstientului, catre pastrarea si dezvoltarea structurilor spirituale.

PUBLICITATE

Sentimentele si trairile negative care patrund in subconstient nu pot fi controlate si pentru ca sanatatea fizica este strans legata de acesta, apar dependente, complicatii si urmari grave.

PUBLICITATE

Campul fiecaruia dintre noi contine cate un set de programe informationale ale atitudinilor fata de noi si ale atitudinii noastre fata de ceea ce ni se intampla, care determina relatiile cu lumea si cu oamenii.

Atunci cand impotriva noastra se intreprinde o actiune negativa, neplacuta, nu este bine sa raspundem in acelasi fel. Ne putem opune la nivel fizic, dar la nivelul campului si la nivel spiritual trebuie sa ne pastram o atitudine de smerenie, de blandete, sa manifestam iubire fata de oameni si sa tinem minte ca orice neplacere este cauzata de imperfectiunea noastra. Acest lucru ne curata karma, ne fereste de boli, amelioreaza destinul si sanatatea copiilor.

PUBLICITATE

Irascibilitatea si rautatea in raporturile cu oamenii constituie tentative ale unui atac bioenergetic nu numai asupra unui singur individ ci si asupra Universului, provocand deformatii ale structurii campului.

PUBLICITATE

Foarte multe boli au legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cat este de periculos ca in perioadele de puternic elan sufletesc (atunci cand sunt indragostiti), cand nivelul energetic creste brusc, sa emane ganduri si stari emotionale negative.

Enurezisul, de exemplu, nu este o boala, ci primul semnal al unor puternice nereguli ale structurilor spirituale ale copilului. Este o bomba cu explozie intarziata, care nu e obligatoriu sa se manifeste sub forma de boala, ci poate aparea si sub forma de soarta nefericita a copilului sau de structuri psiho-emotionale deformate.

PUBLICITATE

Orice sentiment al jignirii, care a patruns la o mare adancime sau de care nu ne putem debarasa timp indelungat reprezinta un pericol.
Oamenii au incercat, intuitiv, sa dezamorseze aceasta “bomba”, sa scape de sentimentul de suparare, prin plans, spartul veselei, injuraturi, aruncatul obiectelor

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]