"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twelve + eight =

2 × one =

s.am.d..

Atunci cand supararea este tinuta timp indelungat ea devine foarte periculoasa si loveste nu doar in cel care o tine, dar si in copiii sai.

Oamenii sanatosi nu sunt suparati. In crestinism exista Duminica Iertarii, cand se cere iertare pentru toate faptele ofensatoare si nedreptatile savarsite cu voie sau fara de voie. Daca acest lucru se face cu sinceritate, atunci intra in functiune mecanismul caintei si are loc purificarea subconstientului.

Din nefericire, sensul caintei este inteles intr-un mod gresit. Cainta nu este un sir de remuscari sterile. A te cai inseamna a-ti indrepta toate fortele asupra schimbarii personale si niciodata sa nu repeti greselile. In timpul caintei se rupe lantul cauza – efect, in care o fapta trage dupa sine pe urmatoarea.

Cel care se caieste sincer se poate ridica mai sus decat un sfant pentru ca el are nevoie de eforturi de zeci de ori mai mari decat un om cu karma curata pentru a trai intreaga viata in sanctitate.

Rudele noastre si animalele domestice depind de noi, iar daca incalcam legile eticii, pot fi pedepsite impreuna cu noi.

Constiinta omului este ca o mica rotita ce poate fi invartita prin eforturi nu prea mari. Subconstientul este ca o roata imensa si grea, care este greu de pornit, dar si foarte greu de oprit. Roata subconstientului poate fi urnita prin aspiratia catre armonie, catre Dumnezeu, prin iubire si facere de bine in mod continuu.

Rezervele karmei omenirii sunt epuizate si doar aspiratiile personale ale fiecaruia dintre noi vor determina gradul nostru de protectie impotriva nenorocirilor.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.