"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × four =

20 − 4 =

Reprezinta una dintre enigmele noastre, pe care inca nu o putem dezlega, de vreme ce nicio persoana nu s-a intors din viata de dincolo…

loading...

Un medic psiholog, Michael Newton, a reusit insa prin hipnoza sa adune numeroase probe conform carora viata de dincolo exista. Cei intervievati au fost supusi mai multor intrebari, despre ceea ce sufletele lor au facut intr-o alta viata.

Astfel, medicul a descoperit cateva lucruri interesante care se petrec dupa moarte:

un medic psiholog ne arata ce se intampla dupa ce murim


1. Iti vezi viata derulandu-se inaintea ochilor tai, inainte ca sufletul sa iti paraseasca trupul.

2. Iti poti vedea corpul din afara, iar acest gand nu te sperie sau ingrozeste, parandu-ti-se un lucru obisnuit.

3. Vezi lumina. Aceasta pare sa te traga catre o zona de pace si iubire.

4. Ii revezi pe cei care au decedat, care te primesc cu bratele deschise inapoi in lumea spiritelor.

5. Ingerul pazitor isi face aparitia si te ajuta sa te integrezi, inainte de a incepe sa discute despre viata ta, pe care a observat-o inca de la inceput.

6. Iti revezi viata si discuti despre lucrurile pe care nu le-ai facut bine. La final faci o promisiunea de intoarcere pentru a indrepta lucrurile si a-ti educa sufletul.

7. Nu iti vei dori sa pleci din aceasta lume a linistii. Cu toate acestea te vei reincarna, fie pentru a-ti invata lectia, ori pentru a evolua, ca suflet.

Sursa: cyd.ro

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.