"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Cand vine vorba de diagnosticarea unei boli sau a unei afectiuni, este important ca intotdeauna sa fie depistate simptomele preliminare, apoi sa fie acordat tratamentul adecvat, inainte ca boala sa progreseze. Este intotdeauna mai usor sa tratezi o afectiune minora decat una severa sau cronica.Ai observant recent vreo rana in coltul gurii? Daca raspunsul este da, cred ca ar fi bine sa citesti cele ce urmeaza!

 

Corpul trimite semnale de fiecare data cand ceva nu este in regula, iar tu trebuie sa le acorzi atentia cuvenita.

 

Deficitul de vitamine si minerale este usor de omis, intrucat nu acordam atentie sporita semnelor. Insa trebuie sa stii ca aceste deficiente emit mereu semnale precise si precoce, ca sa stii exact ce nu este in regula.

 

Ai observant recent vreo rana in coltul gurii? Daca raspunsul este da, este posibil sa suferi de una dintre urmatoarele afectiuni:

PUBLICITATE

 

– Lipsa de Vitamina B

 

– Probleme ale stomacului, asociate cu o crestere a nivelului de acid gastric, care au ca efect craparea buzelor.

 

– Posibila dezvoltare a anemiei, cauzata de lipsa de fier

 

– Candida

 

– Riscul de a face diabet

 

Daca observi acest simptom, ar trebui sa stii ca este simplu de tratat. Trebuie sa faci cateva schimbari in dieta, si sa incluzi mai multa carne usoara si branza, sfecla rosie, caise uscate, sparanghel si fasole.

 

Consumand aceste alimente, in combinatie cu mancaruri bogate in vitamina C, vei reusi sa rezolvi problema cu succes.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE