"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Lipsa cazurilor de autism printre membrii comunitatii Amish ii pune in dilema pe multi. Aceasta comunitate religioasa pare neatinsa de autism si de multe alte tulburari de invatare care sunt tot mai raspandite in societatea noastra moderna dominata de tehnologie. Acesti oameni traiesc intr-o societate fondata pe idealuri demodate si mijloace tehnologice rudimentare, asta daca le privim prin prisma standardelor contemporane.

acesti oameni nu isi vaccineaza copiii dar nici nu se imbolnavesc de autism

Alimentatia lor este alcatuita din fructe si legume proaspete, organice, din culturi proprii si, desigur, comunitatea dezaproba si respinge practica vaccinurilor imunizante. In ciuda protestelor aprinse asupra acestui subiect din partea mass-media si a comunitatii medicale, lipsa vaccinurilor a avut ca efect imbunatatirea starii de sanatate la nivelul intregii comunitati Amish, care pare sa fie ocolita complet de orice forma de boala cronica. In satele Amish nu exista cazuri de boli cardiace, cancer sau diabet.

Dar satele acestei comunitati sunt la adapost si de medicamentele noastre moderne obtinute prin inginerie chimica, de alimentele imbogatite prin inginerie chimica sau de alimentele modificate genetic (GMO) si, desigur, de vaccinuri. Cum se face ca tocmai acesti oameni care sunt privati de asa-zisele „miracole” ale medicinei ortodoxe sunt mai sanatosi decat noi? Adevarul despre sanatate si medicina, si modul in care aceste doua aspecte se rasfrang asupra comunitatii Amish au devenit un motiv de rusine pentru anumite institutii sus-puse.

PUBLICITATE

De-a lungul timpului s-au constatat doar 3 cazuri de autism in randul membrilor Amish, fapt verificat stiintific, iar doua dintre aceste cazuri s-au inregistrat la copii supusi vaccinarii. Nu exista informatii clare cu privire la cel de-al treilea copil, dar se speculeaza ca si acesta ar fi fost vaccinat. In anii recenti s-a conturat o legatura tot mai evidenta intre vaccinare si autism, desi industria farmaceutica, guvernul, companiile de publicitate si mijloacele principale de mass-media fac tot posibilul sa infirme acest lucru.

Anumite voci sustin ca membrii comunitatii Amish ar avea o supra-gena care ii face imuni la autism. Aceasta curiozitate este pusa pe seama unui defect genetic, care, aparent, ataca celulele cerebrale pe criterii de apartenenta religioasa. Acestea sunt concluziile halucinante ale cercetatorilor ilustri ai Agentiei americane pentru siguranta alimentelor si medicamentelor (FDA) si ai Asociatiei Medicale Americane (AMA). Sustinatorii vaccinurilor se pare ca sunt mai degraba dispusi

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!