"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sotia i-a scris barbatului ei o scrisoare transanta in care ii spune, printre toate nemultumirile, ca il paraseste pentru fratele sau. Replica nu a intarziat foarte mult sa apara si a venit ca o bomba in capul femeii.

“Dragul meu,

asa si-a anuntat sotul ca il paraseste

 


Intentionez sa te parasesc. Am fost o femeie buna pentru tine timp de 7 ani, dar acum am ajuns la capatul rabdarii. Aceste ultime 2 saptamani au fost ca un iad. Seful tau m-a sunat astazi sa-mi spuna ca ti-ai dat demisia, iar asta a umplut paharul.Saptamana trecuta ai venit acasa si nici nu ti-ai dat seama ca ma tunsesem, ca ti-am gatit mancarea pe care o preferi sau ca am purtat o lenjerie sexy, cumparata special pentru tine. Dupa ce ai ajuns acasa, ai mancat in doua minute si te-ai bagat direct in pat dupa ce ai vazut nenorocitul ala de meci. Sa nu indraznesti sa-mi spui ca ma iubesti, pentru ca dragoste nu vrei sa mai facem. Fie ma inseli, fie nu ma mai iubesti deloc. Oricum, vreau sa stii ca te parasesc.P.S.: Nu incerca sa ma cauti. Ma mut cu fratele tau in alt oras.Sa ai o viata frumoasa,Fosta ta sotie.”

Raspunsul barbatului este uluitor:

“Draga mea sotie,Nimic nu m-a bucurat mai mult decat sa aflu ca ma parasesti. Este adevarat ca am fost casatoriti vreme de 7 ani, asta o releva simpla realitate, nu tine de subiectivism sau obiectivism, dar sa recunoastem, nu ai fost in niciun caz cea mai buna sotie. Ma uit la meciuri atat de des pentru ca am gasit in asta o solutie pentru a nu te mai auzi plangandu-te non-stop. Pacat ca nu functioneaza intr-atat pe cat mi-as dori. Am observat ca te-ai tuns saptamana trecuta, dar ce voiai?, sa-ti spun ca arati ca un barbat? Pentru ca asta mi-a trecut prin cap in prima faza. Mama mea m-a crescut cum trebuie, am bun simt si stiu ca decat sa spun ceva urat cuiva, mai degraba nu spun nimic.

PUBLICITATE

Citește continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE