"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Imaginile revoltatoare ar fi fost filmate pe ascuns intr-o carmangerie a unui important hypermarket din tara. Angajata magazinului are in mana o bomba care imbolnaveste numai cu mirosul: o halca de carne stricata pe care, in loc s-o arunce, o sterge pe-ascuns de mucegai cu o carpa.

producatorii spala carnea stricata si o pun la loc pe raft

 


Doamne fereste sa alegi carnati! O alta angajata spala de zor 5-6 bucati expirate, doar-doar isi gasesc cumparator. Sub alta tejghea, din „vechi” se face „proaspat” un ciolan de carne De ochii lumii, angajatele poarta manusi, dar in spatele tejghelei n-au pic de remuscare ca baga oamenii in spital. Mai mult decat atat, fac glume pe seama clientilor.

Asa ajunge carnea din stricata si urat mirositoare, apetisanta si gata s-ajunga din galantare, in casele oamenilor. Nimic nu trezeste suspiciunea cumparatorilor – dupa ce spala si curata, angajatele schimba etichetele. Carnea stricata e tinuta peste tot, nu doar in frigidere – sub tejghele sau pe jos, in lazi, carnatii, salamul si fleicile stricate sunt cosmetizate ca sa ia ochii clientilor.

PUBLICITATE

Imaginile care intorc stomacul pe dos ar fi fost filmate intr-un hypermarket care are magazine in toate orasele mari din tara, din care isi fac cumparaturile, zilnic, zeci de mii de romani! Cate controale a facut OPC aici in ultima luna?

In timp ce Oficiul pentru Protectia Consumatorului face o ancheta, reprezantantii hypermarketului dezmint toate acuzatiile si sustin ca n-au nicio legatura cu realitatea: „Intreaga actiune este o inscenare regizata, jucata si filmata de doua persoane externe magazinului, merchandiseri ai unor furnizori care au fost prezenti in cateva targuri organizate in magazinul nostru.”

Dincolo de acuzatii si raspunsuri, urmeaza o ancheta pe care o vor face autoritatile.

Vezi video aici.

Sursa: cyd.ro

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE