"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − ten =

5 × 5 =

Un articol de Cristian Iacov

Stim cu totii ca petrolul este lichidul care se extrage din scoarta pamantului pentru a produce benzina si motorina.

Sunt sigur insa ca nu stiai ca acesta este, deasemenea rafinat, si folosit la multe produse care, se regasesc pe rafturile supermarketurilor, cele mai multe dintre ele fiind pentru copii. Substantele extrase din petrol se regasesc adesea sub diverse denumiri cum ar fi coloranti, aromatizatori sau conservanti.

Pentru a evita pe cat posibil ingererea acestor produse periculoase atat tu cat si coplilul tau, Echipa Secretele a alcatuit o scurta lista cu produsele cele mai nocive consumului uman!

In prezent, pe rafturile magazinelor se regasesc “gustari” care pot provoca destul de usor urmatoarele probleme:

Hiperactivitate

Cancer

Reactii alergice

Obezitate

Astm

Diabet

Probleme la nivelul cromozomilor

Hipoglicemie

Probleme ale organelor interne

Care sunt acele “gustari”?

– Chipsurile

Uleiurile in care sunt prajite sunt special fabricate pentru a conserva cipsurile pentru a le prelungi durata de valabilitate. Atunci cand sunt ingerate, ele modifica structura membranelor celulare ale corpului, si in niciun caz nu in bine. S-a demonstrat faptul ca un consum regulat de chipsuri poate provoca destul de usor aparitia cancerului stomacal dar si cancerului de colon.

– Cornurile ambalate cu diverse arome (ciocolata, fructe…etc)

Surplusul de carbohidrati din faina rafinata , din care sunt fabricate aceste cornuri, dar si chimicalele din “umplutura” lor sunt responsabile pentru aparitia cancerului mamar si incurajarea cresterii si raspandirii multor altor tipuri de celule canceroase.

– Popcornul

Popcornul ambalat este de regula ticsit de substante chimice care pot cauza probleme de infertilitate. In plus, acestea se fac responsabile in mod direct pentru aparitia cancerului pulmonar, testicular si hepatic. Ca sa sintetizam pe scurt: EVITA-LE!

– Biscuitii

Zaharul continut de biscuiti dar si faina din care sunt facuti cresc usor nivelul de insulina din sange si, de asemenea, reprezinta o sursa de energie pentru celulele canceroase. Indulcitorii bogati in fructoza, ca de exemplu, siropul de porumb cu continut crescut de fructoza s-au dovedit a fi o sursa de energie ideala, dar nu pentru corp, ci pentru celulele canceroase, al caror metabolism si a caror proliferare beneficiaza din plin de pe urma ei.

– Covrigii si gogosile

Aceste gustari preferate de foarte multi oameni, au un indice glicemic destul de mare ceea ce provoaca foarte repede cresterea glicemiei si in scurt

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.