"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 8 =

10 + 1 =

Un articol de Cristian Iacov

Nu de multe ori ti-ai pus intrebarea aceasta si sunt sigur ca din batrani ti s-a spus ca persoanele care au sangele mai “dulce” sunt muscate mai des de tantari.

Aceasta expresie este doar una din popor. Iata insa mai jos raspunsul la intrebare!

tantarii prefera un anume tip de oameni

Nu sangele este cel care ii face pe tantari sa te muste, intrucat acestia nu au de unde sa stie ce gust are. Atractia tantarilor la anumite persoane sta in bacteriile de pe piele care emana un miros mai atragator pentru aceste insecte.

PH-ul fiecarui om este diferit de la o persoana la alta, cum de altfel nici un om nu se aseamana in totalitate cu altul. Asadar, unele persoane pur si simplu emana un miros mai atragator pentru tantari fata de altele, acesta fiind adevaratul motiv pentru care se intampla ca o persoana sa fie mai “muscata de tantari” decat alta care se afla in acelasi loc.

Pe langa mirosul emanat, mai exista si un alt motiv pentru care o persoana devine mult mai “atractiva” pentru tantari- este vorba despre caldura corpului. Cu cat esti mai “incins” cu atat vei atrage mai multi tantari!

Daca esti una din persoanele “atractive” pentru tantari, ai mai jos un remediu natural excelent prin intermediul caruia ii vei tine la distanta:

Vei avea nevoie de:

1 lingurita de bicarbonat de sodiu

100 de ml de otet de mere

Mod de preparare:

Amestecati bine cele doua ingrediente apoi plasati-le intr-un recipient. Puteti sa-l adaugati intr-un recipient mai vechi in care ati avut o solutie impotriva tantarilor. Este mult mai practic si se poate aplica mult mai usor pe piele.

Aplicati acest amestec direct pe piele si va asigur ca nu veti mai avea probleme cu tantarii de acum inainte!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor
pentru Secretele.com .
„Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.
Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi
pe Facebook sau
Google+.

Sursa foto:wisegeek.org

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.