"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

In general, nicio femeie nu intampina vreo problema cand este vorba de a seduce un barbat care nu-i starneste interes. In asemenea situatie, s-ar putea spune ca ea detine suficiente atuuri, fara a mai fi necesar sa depuna eforturi in plus ca sa impresioneze.

 

Altfel stau lucrurile in cazul femeii pe cale de a se indragosti. Este drept ca unora le trec prin minte tot felul de idei. Insa, sunt si persoane lipsite de inspiratie, adica nu stiu cum sa procedeze pentru a impresiona un barbat, in asa fel incat acesta sa se fie cucerit.

 

Acestora din urma le propun cateva sfaturi primite de la o persoana avizata in domeniu cu scopul de a le ajuta sa devina “actritele” propriei vieti sentimentale.

PUBLICITATE

 

iata cum poti cuceri un barbat

 

 

Inainte de toate, retineti ca este foarte important sa nu faceti decat ceea ce vreti ca sa impresionati pe cineva, ramanand in sfera naturalului. Poate ca o idee de aici vi se pare total aiurea si nu se potriveste cu personalitatea uneia sau alteia. Uitati-o, ramaneti voi inseva, veti avea mai multe sanse de succes.

 

O trecere in revista a asa-zisului retetar de seductie

 

Faceti-l sa se zbata pentru voi!

 

Sa ne amintim de printii fermecatori din basmele cu zane. Ei trebuie sa invinga un dragon, sa escaladeze un munte sau sa ajunga intr-un turn. Numai asa un Fat-Frumos poate arata cat de puternic este fizic si spiritual.

 

Intr-un fel, femeia doreste ca barbatul de care a inceput sa-i placa mult sa-i demonstreze ca poate rezolva anumite probleme si ca lucreaza din greu pentru a o cuceri. Daca sunteți o femeie prea usoara, șansele de a fi private de respect sunt destul de mari. Fiti atente sa nu va lasati nici prea greu seduse, il obositi pe acel om, va abandona “Tunelul Iubirii”.

 

Mergeti cu pasi mici spre noua relatie, daca va fi sa fie. Nu raspundeti la un SMS din prima secunda. Lasati ceva timp sa treaca. Nu raspundeti afirmativ la toate propunerile sale. Aratati-i ca aveti viata personala si ca va trebui sa invete sa v-o respecte.

 

Lucrati la farmec, respectati-va trupul, educati-va mintea!

 

O modalitate ce functioneaza cel mai bine in lumea de azi pentru a impresiona un tip este sa aveti grija de aspectul fizic, de farmec, de sanatate si de spirit.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE