"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

clisma puternica se deosebeste de clisma usoara prin modalitatea de utilizare si cantitatea de apa / mixtura impinsa pana in colon.

Se pot utiliza aceleasi plante medicinale mentionate anterior. In cazuri care presupun oboseala extrema, clismele puternice se pot face cu sucuri proaspete din verdeturi, grau incoltit, spanac, lucerna, orz etc., care vor inlocui apa sau infuziile din plante. Aceste sucuri sunt imediat absorbite de peretele colonului si incarca organismul cu energie conferind. Clorofila este un alt element constitutiv care poate fi introdus in colon prin clisma, asistand procesul de curaţare si de vindecare.

PUBLICITATE

CLISME CU CAFEA – multi oameni recurg la clismele cu cafea, deoarece ele stimuleaza intestinul gros si ficatul. Totusi, nu sunt recomandate, cu exceptia cazurilor in care colonul este „inchis”, iar organismul nu are nici un fel de scaun. Folosirea continua a clismelor cu cafea are efectul unei pleznituri de bici, provocand slabirea colonului si inflamatii la nivel hepatic si renal.

PUBLICITATE

Clismele cu cafea au un efect negativ asupra sistemului nervos, generand hiper-activitate sau hipo-activitate. Acest aspect va avea urmari asupra intregului organism: tulburari nervoase, constipatie severa alternand cu diaree, balonari, edem si acidoza.

Daca doriti doar o curatare usoara a colonului, puteti introduce in rect zilnic 100ml-200 ml apa sau infuzie de plante la temperatura corpului, cu ajutorul unei seringi si incercati sa o retineti acolo cel putin cinci minute.

PUBLICITATE

CUM SE FACE O CLISMA

PUBLICITATE

1. Folositi un vas special pentru clisma.

2. Umpleti recipientul cu unul pana la patru litri de apa sau de amestec infuzat de plante, intodeauna la temperatura corpului.

PUBLICITATE

3. Intindeti-va pe partea stanga si atarnati sticla cu apa calda la o inalţime de cel putin 50 cm.

PUBLICITATE

5. Folositi un unguent din plante medicinale pentru a unge canula, in vederea introducerii mai usoare a tubului.

6. Lasati apa (sau mixtura) sa curga lent inspre colon; intrerupeti periodic pentru a va odihni si respira. Puteti asculta o muzica relaxanta.

PUBLICITATE

7. Dupa cateva minute, schimbati pozitia de pe partea stanga pe spate si continuati lasand lichidul sa curga catre colon; apoi intoarceti-va pe partea dreapta.

PUBLICITATE

8. Masati extern regiunea colonului, deoarece s-a umplut cu lichid. Masajul faciliteaza desprinderea placii compacte in vederea eliminarii.

9. Retineti apa (sau mixtura) in organism, apoi eliminati-o.

PUBLICITATE

10. Repetati procedura pana la golirea completa a recipientului cu apa.

PUBLICITATE

Este indicat sa nu abuzati,

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]