"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu – Consultant nutritie

Curatenia colonului este unul din pasii cei mai importanti pentru un organism sanatos. Orice acumulare sau retentie in organism, cat de mica, de materie reziduala, indiferent de ce natura, creeaza probleme de sanatate si intarzie progresul de vindecare.

PUBLICITATE

clismele ne ajuta in perioadele critice

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Daca organismul ar deveni transparent, si ne-am uita inauntru, am intelege indata ca inima ne doare din cauza sangelui gros si plin cu toxine; procesul digestiv deficitar e din cauza concrescentelor, asemanatoare cu meduzele sau ciupercile, pe peretii colonului, herniile si impotenta pot fi din cauza mucusului adunat in partea abdominala inferioara. Alergiile, eczemele, psoriazisul sunt din cauza ficatului, care nu mai face fata toxinelor acumulate in el.

Daca aceste reziduuri nu sunt eliminate, provoaca putrefactia proteinelor, care duce la toxemie sau acidoza. Retinerea acestor reziduuri in organism are un efect mai puternic asupra organismului decat se crede in general.

PUBLICITATE

Sa ne imaginam ca intr-o farfurie ni s-a adus mancare. Daca peste un timp din farfurie vom inlatura mancarea si vom pune o alta mancare, farfuria va deveni mai curata? Nu! Farfuria va deveni curata doar daca o vom spala cu apa, apoi o vom sterge. Acesta este un principiu si pentru curatarea organismului nostru. Pentru a purifica organismul sunt necesare doar doua conditii: apa curata, biologic activa si lipsa reziduurilor din intestine si colon.

PUBLICITATE

Clismele sunt o modalitate eficienta de ajutor in perioadele critice sau in afecţiunile de colon si rect, cum ar fi hemoroizii sau cancerul.

Exista cateva tipuri de clisma care ajuta la curatarea si eliminarea blocajelor.

PUBLICITATE

Iata cum sa le alegem, in functie de ceea ce dorim sa obtinem.

PUBLICITATE

CLISME USOARE – curaţa si fortifica regiunea descendenta, sigmoida si rectala a colonului. Avem nevoie de o cantitate de doi litri de apa la temperatura corpului, care va fi introdusa in recipientul pentru clisma.

In locul apei din recipient, se pot folosi orice combinatii de plante medicinale, preparate ca infuzii. Urmatoarele plante au darul de a curata si fortifica peretii intestinali: crusin, radacina de nalba-mare, ulm cu coaja neteda, frunze de patlagina-mare, radacina de brustur, gentiana etc.

PUBLICITATE

CLISME PUTERNICE – sunt necesare pentru obtinerea unor rezultate eficiente in colon, in porţiunile transversala, ascendenta si a cecului din intestinul gros. O

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]