"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

In general, cainii stiu cum sa se comporte cand raman singuri acasa. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu un husky foarte jucaus, care, dupa ce stapanii lui au plecat la cinematograf, s-a apucat serios de trebaluit prin locuinta.

 

ce s-a intamplat cand s-au intors acasa

 

 

Suparat ca nu s-a bucurat de iesirea la o plimbare impreuna cu stapanii si din plictiseala, personajul nostru, husky cel dragalas, a refacut decorul casei, zugravindu-l cu tus negru bio.

 

Fotografiile publicate pe Imgur arata dezastrul ce a urmat odata parasit de familie. Vazandu-i urmele de pasi, credem ca patrupedul s-a plictisit mult in cele 3 ore cat au lipsit proprietarii, desi unele locuri, patul, de exemplu, au ramas neacoperite.

 

 

Fara prea multe comentarii, sotii s-au apucat de curatenie, in timp ce cainele astepta smerit la usa.

 

Este imposibil sa nu ierti o asa necuvantatoare care “si-a dat totusi seama ca a facut o prostie”, asa cum se poate vedea din fotografie.

 

 

In schimb, sa lasi un caine singur, mai ales ca nu fost obisnuit, atatea ore, si sa te duci la film, nu este una dintre cele mai bune idei.

PUBLICITATE

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...