"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Avand in vedere faptul ca organismul are atat de multa putere in a exprima personalitatea oamenilor, nu este o surpriza ca miscarile mainilor pot dezvalui si ele trasaturi de personalitate si de caracter.

Daca vrei sa afli ce tip de personalitate ai, strange repede degetele de la o mana pentru a forma un pumn, fara sa te uiti la mana sau sa iti analizezi miscarile. In urma, verifica postura naturala a pumnului.

Cele trei moduri obisnuite de a strange pumnul denota trei tipuri diferite de personalitate.

Citeste mai jos interpretarea!

pumnul iti dezvaluie personalitatea

1. Degetul mare incaleca partea exterioara a palmei

Daca strangi pumnul cu degetele inclestate si degetul mare sprijinit relaxat pe partea superioara a mainii, e semn ca esti o persoana sensibila si nesigura, cel putin la exterior. Ai o imaginatie bogata, esti foarte curios din fire si ai un simt al umorului bine dezvoltat, chiar putin cinic. Pe interior, tanjesti dupa protectie si iti doresti sa fii respectat. In relatiile amoroase iti exprimi sentimentele cu oarecare dificultate, ceea ce poate face ca perechea ta sa simta ca o tratezi cu raceala. In ciuda dezideratului tau de a oferi si primi atitudini si gesturi oneste, in viata romantica tinzi sa nu fii la fel de sincer pe cat pretinzi.

PUBLICITATE

2. Degetul mare incaleca partea de jos a celorlalte degete

Daca inclestezi pumnul cu degetul mare rotit si aplecat catre interior, asemenea unui boxer, personalitatea ta exterioara este una creativa, fermecatoare si inteligenta. Esti o fire muncitoare, ai o stima de sine crescuta si esti foarte increzator in propriile forte (poate chiar exagerat de increzator).

Pe interior, insa, esti mai fragil decat o sugereaza aspectul tau fizic si mina de „dur”. Esti ambitios, tintesti foarte sus si te bucuri atunci cand esti sustinut de apropiati. In dragoste, ai tendinta de a supraanaliza lucrurile, ceea ce te face sa te inchizi complet in tine de teama de a nu-ti coplesi perechea cu gandurile, ideile, parerile si sentimentele tale. Iti este greu sa te detasezi complet de amintirea relatiilor amoroase din trecut.

3. Daca la strangerea pumnului acoperi degetul mare cu celelalte degete, inseamna ca ai o personalitate exterioara emotiva, mucalita si abila. Tanjesti dupa armonie pe plan social, dar in acelasi timp ai tendinta de a-i

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE