"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen + 7 =

3 − 3 =

Un articol de Maya

 

Vine o vreme in viata fiecarui om, cand pacatuieste. Asta pentru ca e omeneste si practic imposibil sa fii fara de pacat.

 

Uneori, poti deveni pacatos prin niste simple ganduri, sau experimentand anumite sentimente, fara ca sa fi facut practic, ceva. Desigur, exista acele lucruri grave pe care le poti face, cum ar fi sa ucizi sau sa inseli, care fac parte din gama pacatelor grave.

 

In randurile de mai jos iti oferim o idee noua la care trebuie neaparat sa te gandesti! Gandeste-te la ce pacat crezi ca te-ar reprezenta!

 

zodia arata cat esti de pacatos

 

– sa fie mandria, invidia, furia, lacomia, lenea, adulterul, crima… –

Nu e o intrebare capcana, insa oricum, e extrem de greu sa dai un raspuns, intrucat cine ar vrea sa se defineasca prin pacat?

 

Modul cel mai simplu de a afla daca esti pacatos este prin intermediul semnului tau zodiacal. In zilele noastre, zodiile sunt reprezentate de diferite emotii si trasaturi, asociate fiecareia dintre ele. Persoanele se concentreaza mai ales pe aspectele pozitive ale zodiei sub care s-au nascut, omitand insa aspectele sale negative. Este la fel de important sa cunosti si latura intunecata a zodiei tale, caci iti poate conferi o privire mai amanuntita asupra propriei persoane.

 

In spiritul cunoasterii si al balansului, va oferim informatii despre “ce pacat esti”, in functie de zodia ta.

 

Berbec – Crima. Temperamentul vulcanic si variabil il face pe berbec un potential criminal periculos.

 

Pesti – Lenea. Ce altceva putea sa fie intruchiparea lenei, daca nu un visator tipic?

 

Varsator – Falsul profet. Considera ca sunt cei mai destepti si ca sunt mereu corecti, iar asta li se urca la cap.

 

Capricorn– Invidia. Nevoia constanta de a avea tot mai multi bani si success ii lasa goi.

 

Taur – Lacomia. Taurul iubeste execesele, incepand cu mancatul si continuand cu petrecerile si altele.

 

Sagetator – Adulterul. Desconsiderarea angajamentului, la care se adauga faptul ca i se aprind rapid ochii dupa persoanele din jur, il transforma in candidatul ideal pentru adulter.

 

Scorpion – Desfrau. Pentru ca ceilalti sunt hipnotizati de ei, iar scorpionii sunt infloritori in dorinte si in intimitate, desfraul e ceva natural pentru ei.

 

Balanta – Vanitatea. Pentru balanta, cel mai mult conteaza aspectul, pana in punctul in care devin narcisisti.

 

Fecioara – Invidia. Fecioara vrea sa fie mereu numarul unu, ceea ce o umple de gelozie si resentimente.

 

Leu – Mandria. Dragostea de sine, aroganta, lipsa umilintei si nevoia de atentie il fac pe leu exagerat de mandru.

 

Rac – Adoratorul idolilor falsi. Faptul ca ii urca pe altii pe un piedestal si ca ii veneraza ca pe niste zei, este, poate, cel mai vechi pacat din carte.

 

Gemeni – Lipsa sinceritatii. Cel mai mare pacat al gemenilor este ca spun minciuni si ca raspandesc constant zvonuri false.

 

Sursa foto:http://numerology-report.com/

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.