"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Cand vine vorba de masini si de intretinerea lor, multe persoane nu au idee ce sa faca sau de unde sa inceapa. O multime de lucruri necesita atentia noastra, de la spalat si ceruit vopseaua pana la schimbatul anvelopelor si uleiului.

Unele dintre aceste treburi sunt usoare si pot fi facute de oricine, in timp ce altele sunt de competenta unui mecanic.

In randurile de mai jos vei descoperi cum sa-ti transformi vechile faruri in unele “ca noi” cu ajutorul catorva ingrediente simple, fara interventia unui specialist!

acest barbat si-a curatat farurile cu pasta de dinti

Din motive evidente, farurile masinii reprezinta o parte esentiala a masinii, si cu cat sunt mai curate, cu atat mai bine poti vedea si poti fi vazut pe/de ceilalti participanti la trafic. Cand acestea devin murdare si neclare, cum se intampla fara discutie in timp, lumina produsa devine difuza.

Acest lucru face ca reflectia ei sa apara mai incetosata, mai slaba, deci mai ineficienta. Farurile ajung sa mai lumineze o suprafata redusa si se transforma intr-un factor de risc, ceea ce nu isi doreste nimeni, avand in vedere cat de periculos a devenit condusul.

PUBLICITATE

Daca ai observant ca farurile masinii tale au aceasta problema, atunci trebuie sa incerci aceasta metoda rapida si eficienta de curatare!

Vei avea nevoie de o pasta de dinti simpla pe care sa o amesteci cu putin bicarbonat de sodiu, asta pentru a fi mai “granulata”.

Incepe prin a aplica, prin frecare, o cantitate generoasa de pasta de dinti pe far, iar pentru a nu te murdari, poti folosi o perie.

Apoi, ia o sticla cu dispozitiv de spray, plina cu apa calda, aplic-o pe far si curata zona cu servetele de hartie.

Sterge cu incredere, iar cand aproape ai terminat, tot cu servetele, curate rezidurile ramase.

La final, aplica putina ceara pe faruri si asteapta ca aceasta sa se usuce inainte de a o inlatura. Ceara va forma un asternut protector peste farul curatat, ajutandu-l sa devina ca nou.

Cu cat mai vechi si mai galben este farul, cu atat trebuie sa insisti mai mult in timpul procesului de curatare. Daca lumina este tot incetosata, sau daca tu consideri ca trebuie sa fie mult mai clara, atunci aplica mai multa pasta si

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...