"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

De multe ori apelam la cafea si la dulciuri pentru a ne energiza atunci cand ne simtim obositi si somnorosi. Aceasta practica, in schimb, poate crea un cerc vicios care ne da peste cap obiceiurile de somn.

 

Iar una dintre consecintele somnului insuficient sau neodihnitor este aparitia cearcanelor si umflarea ochilor. In continuare, insa, iti vom dezvalui cum poti scapa definitiv de aceste probleme.

 

Cafeaua este o substanta ideala pentru pungile si cearcanele de sub ochi, cu conditia sa nu fie bauta. O femeie ingenioasa a vrut sa testeze efectele cafelei macinate asupra cearcanelor, iar rezultatele ei sunt pur si simplu uimitoare. Dupa cateva aplicatii, pielea arata complet revigorata.

 

Cofeina din componenta cafelei are efect vasoconstrictor. Aplicarea cafelei pe pielea dimprejurul ochilor contracta capilarele, reducand astfel edemele.

 

Pentru a beneficia de acest efect, aplica pur si simplu cafea macinata pe zona de sub ochi si asteapta cateva minute.

 

Desi trucul descris este doar o solutie temporara, efectele sunt cu adevarat impresionante.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE