"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Oameni buni, daca nici ceea ce spune cu un urias cinism dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur, nu ii pune pe ganduri pe decidentii nostri, atunci este grav.

vaccinurile pot sa ucida

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Intr-o prezentare video pe care o puteti vedea mai jos, dr. Jean-François Saluzzo arunca in aer industria vaccinurilor; si o face de pe pozitia de consultant al OMS si fost director al liderului mondial de pe piata vaccinurilor umane, Sanofi Pasteur – compania care se lauda ca produce anual un miliard de doze de vaccinuri, ceea ce face posibila vaccinarea a 500 de milioane de oameni… (Sanofi Pasteur)

Ascultand spovedania lui Jean-François Saluzzo, ti se ridica parul in cap. Specialistii nu stiu cu adevarat cum functioneaza un vaccin si niciodata nu pot sa fie absolut siguri ca nu va ucide!!! Mai mult decat atat, in prezentarea video de mai jos, consultantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii face si un scurt istoric al nenorocirilor create in timp de vaccinuri, subliniind ca, de cateva ori, DOAR PRINTR-UN NOROC s-a evitat contaminarea cu boli mortale a sute de milioane de oameni.

PUBLICITATE

In conditiile in care NIMENI nu monitorizeaza efectele vaccinarii in timp, lucru subliniat clar de Saluzzo, NIMENI nu stie cu adevarat care sunt consecintele, in timp, ale unui vaccin. Si atunci, cum se poate pune problema obligativitatii lui, asa cum se discuta tot mai mult astazi?!?

PUBLICITATE

Acest video ar trebui vazut de toti impostorii din sistemul medical romanesc, cei care pretind ca vaccinurile sunt absolut sigure. Pentru ca nu sunt deloc!


PUBLICITATE

Sursa:cunoastelumea

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]