"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

Liniile Rascette sunt liniile orizontale sau curbate care separa palma de restul bratului.

Cunoscute drept liniile incheieturii, liniile Rascette sunt considerate parte din liniile minore ale palmei. Acum, majoritatea persoanelor au doua sau trei linii “bratara”, chiar daca este posibil sa existe persoane care au o singura linie.

Insa, a avea patru linii Rascette indica faptul ca acea persoana poate trai 100 de ani.

Mai precis, aceste linii reprezinta longevitatea, sanatatea, destinul si norocul unei persoane. Ele pot, deasemenea, sa reprezinte echilibrul sau lipsa echilibrului mintii, corpului si spiritului.

Conform palmei, cu cat mai solide si mai accentuate sunt liniile, cu atat mai ridicate sunt sansele pentru o viata indestulata si sanatoasa.

Insa cea mai bizara situatie este aceea cand liniile formeaza un triunghi la nivelul incheieturii. Triunghiul de pe linia incheieturii este semn de mare noroc!

Acum, uita-te la incheieturile tale si observa ce linii ai.

Daca exista o linie care sa formeze un triunghi cu liniile incheieturii, este semn ca vei face rost de bani cand te astepti mai putin.

PUBLICITATE

Acest lucru ar putea presupune un castig la loterie, asa ca nu rata sansa de a juca!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE