"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Ileana Mladinoiu

Simbolul iubirii, al pasiunii, al bucuriei de a trai, trandafirul este cel mai oferit dar de pe pamant, recunoscut de multi ca regina florilor.
De o astfel de bijuterie a gradinii va puteti bucura si altfel, date fiind proprietatile terapeutice pe care le detine.

trandafirul are puteri curative

PUBLICITATE


Daca veti dori sa aveti buze frumoase, hidratate si, in acelasi timp, sa scapati de dureri chinuitoare de gat, inspirati-va din aceasta reteta pe baza de petale de trandafir, folosita odinioara ca remediu impotriva afectiuniolor bucale.

Pentru buzele uscate si crapate, lipsite de stralucire

PUBLICITATE

-puneti la macerat intr-un borcan de sticla, o mana de petale proaspete de trandafir (spalate in prealabil si maruntite), in miere de cea mai buna calitate. Omogenizati bine si lasati amestecul sa se macereze in recipientul inchis ermetic, timp de trei zile.

-aplicati seara inainte de culcare pasta obtinuta pe buze, repetand procedeul pana cand veti observa ca nu mai sunt deshidratate, au devenit foarte moi si “dulci”. Folositi acum fara probleme rujul preferat.Pentru dureri de gat

Consumati o lingurita din acelasi macerat de trei ori pe zi. Se subintelege ce gust placut si aromat are, cat de emolient este pentru gat!

PUBLICITATE

Cum, in curand, florile de trandafir isi vor face simtite prezenta, nu va ramane decat sa le apreciati si puterea vindecatoare.

“Cu o floare nu se face primavara”, dar, iata, poate rezolva doua aspecte ce tin de sanatate si frumusete.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]