"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 4 =

10 + 6 =

De fiecare data cand mananci ceva este bine sa iti imaginezi acel aliment, scaldat in lumina. Acest lucru te ajuta sa dinamizezi tot ceea ce inghiti. De fapt, nici nu este nevoie sa crezi acest lucru.

loading...

Dar, ce aveti de pierdut, pana la urma? Atunci cand inveti un lucru nou, care nu are cum sa-ti faca rau si care, din contra, are sanse mari sa fie benefic pentru tine, de ce sa nu incerci? De ce sa nu aveti mai multa energie?

metoda de a avea energie

 


Atunci cand mancati ceva, imaginati-va acele alimente, inconjurate de lumina, spunandu-i corpului dvs. sa absoarba doar ceea ce este bun pentru el si sa elimine cat mai repede ceea ce nu este bun pentru dvs.

In acelasi timp, faptul de a multumi celor care au gatit mancarea sau au contribuit la realizarea ei sau a unui aliment, incepand de la obtinerea ingredientelor, pana la pregatire, adauga un alt element foarte energizant, deoarece orice forma de recunostinta energizeaza persoana recunoscatoare precum si persoana recunoscuta.

Este nevoie sa exersezi mai mult pana cand va deveni o obisnuinta. Orice obicei bun nu poate decat sa aiba consecinte foarte benefice pentru tine. Acesta este un alt semn de iubire de sine. Sa nu uiti ca primesti din partea celorlalti la fel de multa iubire cata iti transmiti tu insuti. Poti sa incepi prin a avea cate un obicei nou, iar cand acesta este bine inscris in tine, face parte din tine, poti sa iti formezi un alt obicei apoi.

Este ca si atunci cand inveti sa conduci o masina. La inceput, faci un efort pentru a te gandi la toate aspectele, dar treptat, devine mai usor. La sfarsit iti vei da seama de faptul ca dobandirea unui reflex bun nu cere decat cateva secunde, la fiecare masa. Ai putea sa iti formezi un cod personal, care sa iti usureze sarcina.

De exemplu, cuvintele DRAGOSTE si LUMINA, scrise undeva pe o foaie afisata la vedere in bucatarie. Orice metoda care te poate ajuta este foarte importanta.

Sursa:almeea

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.