"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articole de Petrut

Mariz Pios, profesoara de gimnastica si fosta reprezentanta a statului francez in gimnastica, a reusit sa invinga o boala autoimuna ingrozitoare.

PUBLICITATE

Dupa vindecare, femeia a decis sa impartaseasca povestea cu restul lumii scriind o carte cu titlul „Cum m-am vindecat de scleroza multipla prin puterea albinelor”, care a inregistrat un succes urias.

PUBLICITATE

s-a vindecat singura de scleroza multipla

PUBLICITATE

Cu 24 de ani in urma, la varsta de 50 de ani, Mariz a primit diagnosticul de scleroza multipla. Medicul care a stabilit diagnosticul a catalogat boala ca fiind incurabila prin mijloacele terapeutice conventionale si ca, in cel mai bun caz, tot ce se putea incerca era incetinirea progresiei acesteia.

PUBLICITATE

Mariz deschide primul capitol rememorand felul in care medicul ridica neputincios din umeri, si cu decizia ei de a incerca metode de medicina alternativa, respectiv apiterapia. Inainte de a ramane la apiterapie, Mariz a incercat si alte metode naturiste care i-au ameliorat simptomele intr-o oarecare masura, dar care nu au putut stopa progresia bolii.

PUBLICITATE

„Am fost circumspecta la inceput, stiind bine ca in medicina alternativa sunt si multi escroci, asa ca am avut grija sa ma informez cat mai bine pe acest subiect.

In cele din urma, am dat peste un chirurg si oncolog celebru, dl. prof. Henri Joyeux din Montpellier. Acesta promova beneficiile utilizarii produselor apicole si m-a incurajat sa le incerc si eu. In plus, dl. prof. m-a ajutat sa formulez multe dintre sfaturile pe care le-am inclus in publicatia mea”, a declarat Mariz.

PUBLICITATE

„Am luat propolis in fiecare zi timp de patru saptamani. In iunie 2005, am inceput terapia cu intepaturi de albine, care avea loc de doua ori pe saptamana. Dar am testat initial reactia corpului la intepaturi si am pornit progresiv, ca sa ma acomodez treptat.

PUBLICITATE

In timp, am crescut numarul de intepaturi la fiecare sedinta de terapie, pana cand am ajuns la 18 intepaturi de albine in luna septembrie a aceluiasi an. Mai tarziu, am crescut numarul la 35.”

„Ultimele rezultate ale examenelor de rezonanta magnetica din 2011 au indicat ca toate leziunile asupra nervilor cerebrali si a maduvei spinarii disparusera in totalitate”, a declarat femeia.

PUBLICITATE

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa.Sursa:

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]