"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Liniile orizontale sau liniile curbe care separa palma de restul bratului, adica liniile incheieturii mainii, poarta denumirea de linii Rascette. Ele pot furniza informatii despre starea de sanatate, prosperitatea si faima fiecarei persoane.

Citeste mai jos interpretarile!

ce semnifica liniile incheieturii


Potrivit invataturilor stiintelor metafizice, numarul acestor linii de la incheietura mainii drepte indica inclusiv cat de mult vei trai. Cu cat ai mai multe linii, cu atat esti mai longeviv. Cu conditia ca acestea sa fie bine evidentiate si neintrerupte, prima linie indica intre 23 si 28 ani de viata, cea de-a doua indica intre 46 si 56 de ani, cea de-a treia indica intre 69 si 84 de ani, iar cea de-a patra indica 84 de ani de viata sau mai mult.

Foarte putine persoane au toate cele patru linii la un loc. In general, se intalnesc 2 sau 3 astfel de linii.

Priveste cu atentie incheietura mainii si numara aceste linii. Cate sunt?

Prima linie este considerata cea mai importanta linie de la incheietura. Conform stiintei metafizicii, daca aceasta linie este adanca si evidentiata, este semn ca persoana respectiva este perfect sanatoasa si are o buna conditie fizica. Daca linia este putin neclara si estompata, este semn ca persoana respectiva este delasatoare si necugetata.

Aceasta prima linie poate indica, de asemenea, existenta unor probleme de sanatate.

In cazul femeilor: Daca prima linie se curbeaza catre baza palmei sau este intrerupta, ea poate semnala unele probleme ginecologice precum fertilitate scazuta, nastere grea sau absenta menstruatiei.

PUBLICITATE

In cazul barbatilor: Daca prima linie se curbeaza in sus inspre baza palmei sau este intrerupta, ea poate semnala afectiuni ale prostatei, boli urinare sau boli ale aparatului reproducator.

Linia a doua indica de obicei avutia, prosperitatea si fericirea unei persoane. Liniile Rascette sunt drepte, neintrerupte si fara denivelari.

Linia a traia indica faima si renumele fiecarei persoane. Daca aceasta linie este dreapta si fara denivelari, persoana respectiva este influenta.

Linia a patra dubleaza de regula bratara a treia a mainii, si de obicei prezenta sa intareste caracteristicile acesteia.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa:Pe Razvan

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE