"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Orice femeie devine emotiva cu usurinta in timpul perioadei menstruale, iar barbatii nu isi rateaza niciodata sansa de a se plange de acest lucru. Cand esti in perioada menstruatiei, te confrunti deseori cu crampe si probleme hormonale, iar pana si banalul dat jos din pat devine o adevarata lupta uneori.

Din cauza acestor schimbari de stare si crampe, exista anumite lucruri pe care trebuie sa le eviti in timpul perioadei menstruale.

PUBLICITATE

In acest articol vom prezenta o lista a lucrurilor pe care NU AR TREBUI sa le faci, in perioada menstruatiei.

ce nu trebuie sa faci in perioada menstruatiei

PUBLICITATE1. Gatitul

Daca iti petreci timpul la bucatarie gatind, in timpul menstruatiei, iti asumi riscul de a rani pe cineva. Te intrebi probabil de ce. Raspunsul este simplu; daca gatesti, probabil manevrezi o cratita plina cu apa fiarta. Acum raspunde, daca se intampla sa ai un atac emotional in timp ce tii in maini o cratita plina cu apa fiarta? Poti sa ranesti pe cineva cu usurinta, chiar si pe tine. Asadar, gatitul este unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le eviti cand esti in perioada mentionata. Pur si simplu stai la distanta de bucatarie.

2. Folosirea telefonului

PUBLICITATE

Motivul pentru care trebuie sa eviti folosirea telefonului este simplu, poti ajunge sa iti suni fostul iubit. Aceasta este o perioada foarte emotionala din luna, probabil te confrunti cu diferite stari tot timpul, te simti singura si in acele momente si este posibil sa faci cea mai mare greseala a vietii tale, adica sa iti suni fostul. Si nu te vei opri aici. Vei vrea sa te impaci cu el si daca o sa te respinga, il vei blestema fara motiv. Asadar, in aceasta perioada emotionala a lunii, cel mai bine este sa tii telefonul la distanta.

3. Exercitiile de orice fel

Primul lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti este ca nu esti grasa, esti doar balonata din cauza menstruatiei. Odata cu terminarea menstruatiei, vei fi din nou sexy. Ce incercam sa iti spunem este ca nu trebuie sa faci exercitii fizice, riscand sa iti strici noile haine de sport. In acest fel vei reusi sa nu le murdaresti, sau sa le pui la spalat pentru a scapa de

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]