"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

Multe lucruri care apar pe corpul uman pot provoca probleme serioase de sanatate.

Unghiile crescute sub piele reprezinta una dintre ele.

inlatura unghia care creste sub piele


Aceasta afectiune este considerata boala cronica, care apare atunci cand coltul exterior al unghiei creste in carnea moale. Unghiile de sub piele pot provoca dureri severe in timpul mersului, insa exista numeroase metode prin care sa fie extrase.Daca nu vrei sa irosesti bani pe operatii chirurgicale, inlatur-o acasa.

Dilueaza 3 linguri de bicarbonat in 2 litri de apa, si incalzeste amestecul. Dupa ce apa s-a incalzit suficint, inmoaie-ti picioarele in amestec tip de minim 30 de minute, pentru a inmuia bine pielea din jurul unghiei bolnave.

Pune apoi un tampon intre piele si unghia crescuta si incearca sa o scoti usor cu o penseta.

Nu uita ca tamponul sa fi fost inmuiat in spirt.

Avand in vedere ca nu vei reusi sa scoti din prima toata unghia, repeta procedura la fiecare 15 zile, pana reusesti sa o indepartezi in totalitate.

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa:spiritofbuddhism. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.