"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eight − three =

2 × 3 =

Un articol de Maya

loading...

Ai auzit vreodata de Nick Vujicic?

Cu siguranta multi dintre voi ati auzit despre acest om, dar daca nu, Nick este un barbat fara brate si fara picioare. Nick Vujicic nu numai ca si-a invins handicapul prin propriile forte, ci are o viata bogata si se simte implinit, devenind un model pentru ceilalti.

Citeste mai jos povestea lui impresionanata!

devino un miracol

In ciuda handicapului sau, poate sa inoate, sa faca surf si sa practice orice activitate pe care si-o doreste.

Povestea sa a inspirat incredere multor oameni din intreaga lume.El i-a invatat pe oameni sa fie recunoscatori pentru ceea ce au, sa se bucure de viata, sa fie fericiti si sa traiasca viata pe care si-o doresc.

In prezent unul dintre marii motivatori ai lumii, Nick tine discursuri motivationale pe plan international, marturisind ca obiectivul oricui trebuie sa fie sa-si gaseasca scopul vietii in ciuda tuturor dificultatilor si piedicilor.

Potrivit lui Nick, nu intotdeauna iti poti schimba problemele, dar poti schimba oricand modul in care le percepi.

Nu iti poti schimba mereu problemele

Nick s-a nascut fara brate si fara picioare, dar nu s-a descurajat niciodata. Secretul a constat in acceptarea problemelor si nu in negarea lor.

„Intr-o zi voi avea doua maini si doua picioare. Acestea vor creste din interior. Cred asta cu convingere”. Suna frumos, dar, potrivit lui Nick, astfel de fantezii irealizabile nu fac altceva decat sa te incarce cu frustrare si deziluzie. Barbatul a ocolit mereu aceste ganduri capcana. A reusit sa se impace cu ideea ca niciodata nu va avea brate si picioare, iar acum traieste fericit.

Dar asta nu inseamna ca nu este un om lipsit de speranta. Desi nu exista posibilitatea ca el sa aiba vreodata brate si picioare, nu inseamna ca nu exista nicio solutie pentru el.

Poti schimba oricand modul in care privesti problema

In primul rand, el a trebuit sa accepte ceea ce s-a intamplat in viata sa. In al doilea rand, si-a schimbat complet modul de perceptie. Priveste mereu partea buna a provocarilor. Priveste problemele ca pe niste oportunitati. Transforma punctele slabe in atuuri.

Nick a invatat sa inoate fara brate sau picioare in loc sa spuna „Nu voi putea niciodata sa inot precum ceilalti, pentru ca nu am nici

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.