"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

 

Ar trebui sa stii ca nivelul ridicat al acidului uric poate cauza diferite probleme de sanatate. Acest acid este produs, de obicei, in timpul descarcarii de purina, o substanta care se gaseste in diferite mancaruri.

 

Cand totul functioneaza normal in organism, acidul uric se dizolva in sange si trece prin rinichi. In acest mod, el este eliminat din corp. Insa, uneori, consumam produse care pot provoca o crestere a nivelului de acid uric. Iar unul dintre aceste produse nocive este zaharul.

 

controleaza in mod natural nivelul acidului uric

 

Ei bine, consumul excesiv de zahar poate cauza un nivel ridicat de acid uric. Fructoza poate determina cresterea nivelului de acid uric, putand cauza totodata o descrestere a nivelului de oxid nitic, ridicand nivelul de angiotensina care duce la cresterea tensiunii arteriale si la posibile afectiuni ale rinichilor.

 

Ar trebui sa stii si ca nivelul ridicat al acidului uric poate fi relationat cu inflamatiile, care pot fi o cauza a multor boli sau probleme de sanatate.

 

Nivelul normal al acidului uric

 

Barbati: 3.4–7.0mg/dL

 

Femei: 2.4–6.0 mg/dL

 

Dar, din fericire, exista cateva ingrediente naturale care sunt extrem de folositoare pentru reducerea si controlul nivelului de acid uric din organism.

PUBLICITATE

 

Iata mai jos pe cel mai eficient dintre ele:

 

Otetul din cidru de mere

 

Asa cum stim toti, acest ingredient foarte sanatos poate avea beneficii multiple asupra sanatatii. Otetul din cidru de mere functioneaza ca un detoxifiant natural, care te poate ajuta sa elimini toxinele cum ar fi acest acid uric. Asadar, daca vei consuma otet din cidru de mere, cristalele de acid uric vor fi distruse, iar reformarea lor la nivelul articulatiilor va fi prevenita – ajutand la circulatia sangelui si la purificarea sa.

 

Trebuie sa stii un lucru – otetul din cidru de mere, pentru acest tip de tratament, trebuie sa fie nepasteurizat, nedistilat si fara aditivi. Trebuie sa fie in acest mod deoarece otetul din cidru de mere contine cantitati mari de acid malic, care este extrem de folositor in distrugerea si eliminarea cristalelor de acid uric. Putem mentiona si ca otetul din cidru de mere ajuta la refacerea echilibrului acidului alcalin din corpul uman, oferind totodata beneficii de antioxidant si antiinflamator.

 

Cum poate fi controlat nivelul acidului uric cu otet din cidru de mere?RETETA!

<br

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE