"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Mihaela Iliescu – Consultant nutritie

 

Zeolitul sau “piatra care fierbe” este o argila veche de secole, cu beneficii uimitoare pentru organismul uman.

 

Condiderat a fi un remediu important in Ayurveda (medicina traditionala indiana), in medicina traditionala chineza si in medicina populara rusa, unde este denumit si “piatra miraculoasa”, in terapie se foloseste cu succes un singur tip, numit clinoptilolit.

 

Descopera mai jos proprietatiile si cum poti folosi o combinatie cu pudra de zeolit pentru a-ti vindeca intregul corp!

 

aceasta combinatie te scapa de bolile periculoase

 

 

Denumirea arata proprietatea acestui mineral de a absorbi apa, apoi, prin incalzire, aceasta se evapora, aparand astfel fenomenul de “fierbere”, datorat acestei evaporari .

 

Are o structura microporoasa, compusa din nanotuburi, are capacitatea de a pierde si de a castiga apa intr-un procent uimitor (pana la 15%), poate absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizand eliminarea toxinelor din organism, cu imbunatatirea starii energetice la nivel celular ( in urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi) iar prin continutul de ioni negativi, normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

 

 

Efectul este spectaculos, zeolitul captureaza pur si simplu metalele grele si toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce ii confera unicitate in lupta impotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern. Poate regla PH-ul sangelui, are o actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

 

In catastrofa naturala de la Fukushima – Japonia tone de mineral au fost aruncate peste reactoarele distruse, pentru a absorbi radiatiile emise.

 

La Cernobil a fost administrat populatiei pentru a tine sub control efectele exploziei de la centrala atomica. O cantitate uriasa a fost folosita pentru indepartarea cesiului si strontiului-90 radioactiv inainte ca acestea sa contamineze sistemul local de apa.

 

Zeolitul este eficient in urmatoarele afectiuni:

 

Gastro-intestinale: regleaza aciditatea secretiei gastrice, previne contractiile spastice si durerea, elimina virusurile si bacteriile nedorite din intestin.

 

Hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazelor, bilirubinei, ureei si creatininei. Pentu ca are o putere de absorbtie superioara a amoniacului, in mod special, care genereaza ureea – cea care da atiata bataie de cap persoanelor cu afectiuni renale si celor care sufera de guta, este folosit in terapia acestor afectiuni. Ureea se elimina astfel pe

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.