"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + 19 =

17 − eleven =

O batrana de 72 de ani din Focsani a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru ca ar fi dat mita o gaina si suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o ruda in spital.

loading...

a fost condamnata la inchisoare pentru o gaina


Inculpata pentru trafic de influenta, femeia este tinuta in tribunale de 17 ani. Pana acum, bolile au fost cele care au tinut-o pe femeie departe de inchisoare: hepatita dar si cancerul au fost afectiunile care i-au induplecat pe procurori sa amane executarea pedepsei, informeaza Antena 1.

Femeia a cerut clementa inclusiv presedintelui tarii, dar nu a primit-o. In dosarul Microsoft, procurorii au afirmat ca statul a fost prejudiciat cu aproape 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro.

Cea mai mare pedeapsa din dosarul Microsoft a primit-o fostul primar al Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, deoarece nu si-a recunoscut fapta. Ceilalti inculpati au primit cate doi ani de inchisoare..

Articol republicat cu permisiunea cyd.ro

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.