"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articole de Petrut

O mama ingrijorata a decis sa atraga atentia publicului asupra faptului ca fata ei suferea de arsuri de gradul trei, din cauza telefonului mobil care era la incarcat, cand a avut loc accidentul.

aceasta fata are arsuri din cauza unui obiect pe care il foloseste zilnic

PUBLICITATE


Jackie Fedro locuieste, alaturi de familia sa, in Chicago, iar fata ei, Gaby, are 13 ani.

Anul trecut, Jackie s-a gandit ca fata ei era destul de mare pentru a avea un telefon mobil, asa ca de Craciun i-a daruit unul.

PUBLICITATE

O saptamana mai tarziu, Jackie a auzit un tipat ingrozitor din camera lui Gabby. A alergat repede spre incapere, insa cand a intrat, nu a inteles ce s-a intamplat.

Mai mult, s-a simtit neajutorata cand Gaby a avut nevoie de 5 minute pentru a se calma si a-i putea povesti. Fetita i-a spus ca isi folosea telefonul mobil, conectat la incarcator.

Din nefericire, Gaby a suferit un soc electric, iar cablul cu pricina i-a provocat arsuri de gradul trei, chiar si o cicatrice pe gat.

PUBLICITATE

Chiar daca frecventa acestor cazuri nu este mare, ele se pot intampla oricand. O explozie poate avea loc in timp ce bateriile din litium se supraincalzesc in timpul incarcarii.

Mai mult, expertii recomanda sa nu punem bateriile cumparate din medii nesigure in telefoane. In anul precedent au existat mai multe cazuri similare celui mentionat, iar persoanele in cauza care au suferit socuri electrice, au fost ranite.

Una peste alta, mama lui Gaby si-a invata lectia, si i-a cumparat fetei un alt telefon mobil, insa de la un distribuitor autorizat. Ea si-a dorit sa impartaseasca experinta sa neplacuta pentru ca parintii din intreaga lume sa fie atenti la consecintele si urmarile negative pe care le poate aduce cu sine folosirea unui telefon mobil, avand in vedere ca ele sunt tot mai des utilizate de copii, in ziua de azi!

PUBLICITATE

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthtipssource. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]