"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articole de Petrut

Exista mai multe lucruri in viata care trebuie facute intr-un anumit fel. Insa te-ai intrebat de ce faci anumite lucruri intr-un anumit fel sau ca poate le faci in maniera gresita?

Da. Exista multe lucruri pe care suntem invatati sa le aplicam intr-un anumit fel, care nu este cel corect si am crescut obisnuiti sa le ducem la bun sfarsit astfel. De exemplu, decojirea bananei, aceasta sarcina simpla, poate fi efectuata gresit.Priveste aceste imagini ca sa vezi cum trebui sa decojesti o banana!

cum se desface banana

 

 1. Lupta de a decoji o banana

Toata viata am facut o multime de eforturi pentru a scapa de coaja de banana dintr-o miscare, insa toate acestea nu au avut niciun rezultat.

PUBLICITATE

2. Nu decoji banana dinspre coada

Cu totii am fost invatati sa desfacem banana dinspre coada, in loc sa o curatam dinspre gat, ori sa apasam cu putina presiune pe coaja. Oricum, nu aceasta metoda este cea corecta.

3. Nu decoji banana cu gura

Multe persoane isi folosesc dintii pentru a decoji o banana. Nu e chiar atat de greu pe cum pare.

4. De sus in jos – modalitatea corecta

Ia o banana. Nu trebuie sa o tii cu coada in sus, ci invers. Pune putina presiune, cu degetele, strangand-o usor. Coaja va plezni, iar fructul se va vedea.

5. Magia se intampla

Fara sa te murdaresti pe maini, coaja este usor inlaturata din doua sau trei miscari.

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE