"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Numarul persoanelor diagnosticate cu cancer si al celor care mor din cauza acestei boli este infiorator, intr-atat incat acest “cancer” depaseste numeric bolile cardiovasculare, fiind principalul factor al mortalitatii la nivel mondial.

Se estimeaza ca aproximativ 1 din 3 persoane va fi diagnosticata cu un anumit tip de cancer, iar cercetari recente au aratat ca aceasta boala atinge anual 576, 961 de noi cazuri si aproximativ 23% din acestea se soldeaza cu decese.

Exista cateva amenintari comune referitoare la factorii care cauzeaza cancerul, exceptand alegerile personale evidente, ca fumatul sau consumul alcoolului.

Ai idee despre ce este vorba?

In orice caz, este simplu sa te gandesti ca exista un singur factor care cauzeaza cancer, pe scara larga..sau nu?

Se pare insa ca nu e chiar atat de complicat…..

Cancerul se dezvolta in urma unor infectii fungice, cum ar fi candida!!!

O banala infectie fungica poate cauza cancer

Inca din anul 1963, aproximativ 50% din populatie suferea de o infectie fungica a organismului, necunoscuta. Aceste infectii se pot dezvolta ca urmare a contactului cu diversi factori, ce altereaza starea normala a ecologiei intestinale, dintre care amintim antibioticele, anticonceptionalele, consumul excesiv de zahar si cereale procesate, contaminarea cu metale grele, xenoestrogenul, alcoolul, fumatul si stresul cronic.

PUBLICITATE

Acesti factori, combinati cu un regim alimentar deficitar in enzime si probiotice active, creaza mediul perfect pentru dezvoltarea celei mai raspandite infectii fungice, candida albicans.

Dar cum poate o banala problema fungica, precum candida, sa conduca la un eventual diagnostic de cancer?


Conform Dr. Robert Young:

“Bacteriile, ciupercile si candidoza nu reprezinta cauze ale cancerului, dar sunt rezultatul si dovada transformarii biologice evidente ale unor tesuturi si celule sanatoase in unele bolnave.” Dr. Young observa cu precizie ca, “excesul de acid din organism provoaca dezvoltarea unor infectii cronice ca ciupercile sau candidoza, si in ultima ipostaza celulele si tesuturile pot dezvolta cancer.”

Pentru a putea intelge aceasta teorie, e necesar sa stim ca ciuperci precum candida sunt anaerobe- ceea ce inseamna ca ele isi genereaza energia in absenta oxigenului. Odata dezvoltate in circulatie, ele se pot coloniza in anumite parti ale organismului, reducand dramatic nivelul oxigenului.

Rezultatul este ca celulele locale isi vor dezactiva modul de functionare, de la sisteme care se hraneau cu oxigen, la unele care nu mai au nevoie de oxigen. Acesta este

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...