"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cazul de mai jos a starnit dezbateri aprinse in Italia.

Anatolia Vertadella, o italianca in varsta de 101 ani, a adus pe lume un baietel perfect sanatosdupa ce a suferit un transplant de ovar, operatie contestata de multi medici din cauza varstei sale avansate.

aceasta femeie a nascut la varsta de o suta unu ani

 


Acest lucru a fost posibil dupa ce ea a facut o operatie de transplant de ovare, iar donatorul de sperma este anonim. Povestea femeii pare rupta dintr-un film.

Operatia controversata a fost realizata ilegal intr-o clinica privata din Turcia, unde legile europene de transplant de ovar nu se pot aplica scrie Revista Napoli.

Batranica nu a vrut sa dezvaluie numele clinicii unde a avut loc interventia chirurgicala.

„Sunt foarte recunoscatoare intregii echipe de medici care m-a operat”, a povestit bunicuta cu ochii in lacrimi. „Ma simt minunat dupa ce mi-am nascut al 17-lea copil. Acest copil este dovada ca Dumnezeu este puternic”, a completat femeia.

Anatolia a ramas vaduva in anul 1998 si a ales sa nu se mai recasatoreasca. La varsta de 48 de ani ea a fost diagnosticata cu cancer ovarian, considerand ca aceasta boala este o pedeapsa de la Dumnezeu.

PUBLICITATE

De atunci femeia a crezut ca singurul mod in care va putea obtine iertare din partea Divinitatii este un nou copil, pe langa cei 16 pe care ii avea deja.

Acesta este motivul pentru care ea nu a renuntat nici in ruptul capului la planul ei si a cautat o modalitate prin care sa poata ramane din nou insarcinata.

Anatolia marturiseste ca acum se simte implinita si ca a realizat in sfarsit tot ce si-a dorit in viata.

Sursa:cyd

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...