"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Cand este adusa in discutie ideea vietilor anterioare, avem fantezii legate de posibilitatea de a fi trait si in trecut in compania membrilor familiei sau a prietenilor nostri dragi din viata de acum. 

Dar acest lucru este mai mult decat o fantezie, este o perspectiva posibila, ba chiar destul de probabila.

semne ca v-ati mai intalnit in alta viata

1. Simti o conexiune sau o respingere puternica inca de la prima vedere.

Atunci cand intalnesti o persoana pe care ai mai cunoscut-o candva intr-o viata anterioara, simti pe loc o atractie si o conexiune puternica. Dar ce se intampla oare cu persoanele pe care nu le aveai la inima? Este posibil ca acestea sa iti provoace o reactie de respingere. Indiferent de polaritatea lor, astfel de reactii puternice la prima vedere pot fi un semn ca ai mai intalnit sau cunoscut persoanele respective intr-o viata anterioara.

2. Dezvolti o conexiune aproape telepatica.

Nu inseamna neaparat ca purtati efectiv un dialog la nivel mental. Mai degraba se intampla ca atunci cand te gandesti la ele sau vorbesti despre ele, acele persoane sa simta asta si sa te contacteze imediat, sau sa intuiasca modul tau de gandire, sa stie de multe ori ce urmeaza sa spui intr-o conversatie, de exemplu. Este o forma de conexiune greu de definit si explicat, dar si mai greu de ignorat.

3. Familiaritatea si conexiunea „de la rascruce de vieti” se citeste in ochi.

Ti s-a intamplat vreodata sa privesti pe cineva intens in ochi si sa te simti de parca ai fi fost hipnotizat? Ai avut vreodata senzatia ca ai mai privit in ochi de milioane de ori inainte o persoana acum aparent necunoscuta? Daca acea privire iti este profund familiara, reactia se poate datora faptului ca ai mai cunoscut persoana respectiva intr-o viata anterioara. 

PUBLICITATE

Daca se intampla sa traiesti acest fenomen, acorda-i atentie maxima. Unii oameni sunt de parere ca ochii raman neschimbati la trecerea dintr-o viata intr-alta, ceea ce ne permite sa ne recunoastem partenerii spirituali dincolo de granitele timpului.

Ce parere ai? Crezi ca ai intalnit o persoana pe care ai cunoscut-o si intr-o alta viata?

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE