"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Vazand discutiile privind noua lege a vaccinarii, observand garantiile oferite de medici si specialisti precum ca vaccinurile sunt sigure si utile pentru sanatatea copiilor si a noastra, a tuturor, atunci cred ca cea mai buna solutie e sa acceptam vaccinurile. Ele nu ne fac rau – asa ne spun specialistii!

 

De ce sa nu-i credem? De ce tot timpul trebuie sa ne indoim de vorbele specialistilor, ale oficialitatilor etc.? Noi nu stim cat stiu ei, asa ca trebuie sa acceptam.

 

acest parinte nu este de acord cu vaccinarea

 

N-am copii, dar, daca as avea sau daca voi avea, i-as vaccina fara probleme. O sa spuneti ca m-am sucit la 180 de grade, stiindu-mi pozitia mea anti-vaccinare. Nu, nu-i asa… Pur si simplu, am stat si m-am gandit si am zis sa am incredere in specialisti si ma conformez pozitiei lor… insa cu o singura conditie. Vreau ca cineva sa-si asume responsabilitatea. Adica, daca fereasca Dumnezeu s-ar intampla ceva cu ai mei copii, in urma vaccinarilor obligatorii, cineva sa plateasca pentru asta. Dar, n-ar trebui sa-mi fac griji, pentru vaccinurile sunt sigure si sanatoase, nu?

 

De aceea, poate ca ar trebui ca, odata cu vaccinarile obligatorii pentru copii, medicul de familie sau medicul pediatru sau specialistii de la Directiile de Sanatate Publica sa semneze si sa-si asume responsabilitatea pentru siguranta vaccinurilor, impreuna cu companiile farmaceutice producatoare. Nu-i asa ca-i corect? Spuneti ca vaccinurile sunt sigure? Si ne obligati ca ai nostri copii sa fie vaccinati? Perfect, atunci asumati-va responsabilitatea domnilor medici! Garantati cu semnatura voastra pentru sanatatea copiilor nostri. Asumati-va responsabilitatea afirmatiilor voastre! Iar daca gresiti, sa platiti!

 

Unii o sa spuna ca nu-i corect sa-i bagam in aceasta chestiune pe medicii pediatri / specialisti, pentru ca ei s-ar putea sa fie obligati de lege sau de Ministerul Sanatatii sa faca aceste vaccinuri. Insa stau si ma gandesc: daca tu ca medic ai constiinta si ai dubii ca unele vaccinuri n-ar fi bune, cum ar putea constiinta ta sa execute un act medical fara sa crezi in el? Inainte de a respecta regulile medicale, trebuie sa respecti juramantul lui Hipocrate, care spune ca trebuie sa actionezi doar in interesul pacientului tau. Daca ai constiinta si te indoiesti de eficacitatea vaccinurilor si nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea pentru vaccinare, atunci ori iti dai demisia, ori te

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE